3x goed nieuws voor Shiba & Nederlanders maken iedereen SHIB miljonair

Louise de Graaf


De prijs van shiba inu (SHIB), de tweede grootste memecoin van de crypto-industrie, is de afgelopen maand met zo’n 33 procent gestegen. Terwijl alle aandacht binnen het memecoin-landschap recentelijk gericht was op Solana’s (SOL) bonk (BONK), lijkt shiba inu nu de schijnwerpers op zich te willen richten. Achter de schermen zijn er namelijk verschillende positieve ontwikkelingen gaande die de koers wel eens een extra boost zouden kunnen geven.

De gunstige on-chain data is ook de Nederlandse crypto broker Anycoin Direct niet ontgaan. Anycoin Direct biedt momenteel dan ook een leuke actie waarmee nieuwe gebruikers gratis en voor niets 1,5 miljoen SHIB krijgen. Als je je nu aanmeldt op Anycoin Direct en een eerste order plaatst, mag je jezelf al SHIB’onair noemen.

Waarom shiba inu een rally tegemoet kan gaan

Op de blockchain zijn verschillende positieve ontwikkelingen waarneembaar die doorgaans als stimulans voor een opwaartse prijsbeweging worden beschouwd.

Allereerst wordt er sinds november massaal SHIB van wereldwijde crypto exchanges opgenomen. De totale SHIB-balans op gecentraliseerde beurzen is sinds november namelijk met 8 biljoen SHIB gekrompen. Tegen de huidige SHIB koers staat dit gelijk aan bijna 86 miljoen dollar.

Wanneer investeerders hun munten van exchanges halen, betekent dit dat ze minder geneigd zijn om op korte termijn te verkopen. Dit vermindert de beschikbare aanbodsdruk op de markt, wat de prijs kan ondersteunen.

Ook heeft Shibarium, een layer-2 blockchain bovenop Ethereum (ETH), een opmerkelijke mijlpaal van 180 miljoen transacties bereikt, mede dankzij een gigantische lading van 7,82 miljoen transacties op kerstavond.

Dit is niet het enige goede nieuws wat betreft Shibarium. De Total Value Locked (TVL), ofwel de totale waarde aan crypto dat is vastgezet in smart contracts, is tevens gestegen tot het hoogste niveau in 16 weken tijd. Uit data van DefiLlama blijkt dat er nu voor iets minder dan 1 miljoen dollar vergrendeld staat op het schalingsnetwerk.

Hoewel de hierboven verstrekte gegevens positief lijken, is het van belang te beseffen dat dit geenszins garant staat voor een stijging van de SHIB koers.

Ontvang gratis 1,5 miljoen SHIB

Anycoin Direct heeft als doel lezers van Crypto Insiders de mogelijkheid te bieden om optimaal te profiteren wanneer zich een prijsrally voordoet. Met een uniek welkomstcadeau van 1,5 miljoen SHIB kun je zonder kosten al een significante stapel in handen krijgen. Meld je aan, plaats een eerste order en je zult binnen één werkdag al je SHIB-beloning ontvangen.

Gratis SHIB’onair worden

Post Views: 128

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment