955.000 wallets krijgen gratis crypto van Solana project

Louise de Graaf


Jupiter, bekend als de grootste decentralized exchange (DEX)-aggregator op Solana (SOL), heeft een groot airdrop-programma aangekondigd. Het doel is om de gemeenschap te belonen, en dan met name vroege gebruikers. Dit nieuws, dat in een post van oprichter Meow werd bekendgemaakt, benadrukt Jupiter’s inzet om zowel nieuwe als oude gebruikers te betrekken bij de verdere ontwikkeling van het platform.


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

Solana’s Jupiter airdrop-plan

Jupiter’s airdrop-plan omvat de distributie van in totaal 10 miljard JUP-tokens. Op basis van activiteiten op het platform vóór 2 november, komen 955.000 wallets in aanmerking voor de airdrop. Alleen gebruikers die minimaal 1.000 dollar aan volume hebben geswapped op het platform komen in aanmerking.

Deze strategie is erop gericht om vroege gebruikers opnieuw te betrekken en hen uit te nodigen voor toekomstige fasen van Jupiter. Van de totale hoeveelheid tokens wordt 40%, ofwel 4 miljard JUP, verdeeld over vier rondes. Tijdens de eerste ronde wordt 10% hiervan uitgedeeld, ofwel 1 miljard JUP tokens.

De verdeling van de airdrop is ontworpen om een balans te vinden tussen het belonen van intensieve gebruikers en het inclusief zijn voor alle vroege gebruikers. De methode van verdeling betreft een gelijke verdeling onder de wallets van 2% van de airdrop, 7% op basis van een getrapte volume score, en 1% voor community-bijdragers op platformen zoals Discord en Twitter.

Decentrale crypto exchange aggregator wil community meer betrekken

Om de betrokkenheid van de gemeenschap te vergroten, zal Jupiter het airdrop-kanaal op Discord heropenen voor discussies. Ook wordt volgende week een officiële airdrop website gelanceerd.

Jupiter heeft ook plannen voor extra airdrop-rondes voor nieuwe gebruikers in volgende fases van de JUP-tokenlancering. De DEX-aggregator brengt liquiditeit van verschillende DEX’s samen om het swappen van crypto voor zo aantrekkelijk mogelijke prijzen mogelijk te kunnen maken.

Solana heeft een positieve periode achter de rug. Onlangs steeg de SOL koers met 30% na uitspraken van een bekende investeerder. Deze stijging was een vervolg van de nog veel grotere stijging van 175% in slechts een maand tijd.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment