Altcoins om in de gaten te houden

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


InQubeta (QUBE), Fetch.ai (FET), Injective (INJ), Solana (SOL) en Stacks (STX) zijn op dit moment enkele altcoins om wellicht in de gaten te houden dankzij de indrukwekkende groei die ze dit jaar hebben doorgemaakt. De cryptocurrency markt heeft genoten van een enorme instroom van investeringsfondsen in 2023, waardoor de prijzen van veel cryptomunten omhoog zijn geschoten.

Bitcoin (BTC), de koning van de cryptocurrencies, is een belangrijke factor geweest in deze prijsstijging, omdat de waarde van altcoins meestal toeneemt in verhouding tot de groei van BTC. BTC is $44.000 gepasseerd en heeft solide steun gevonden, wat zou moeten leiden tot meer groei

1. InQubeta (QUBE)

De presale van InQubeta draaide al op volle toeren nog voordat de cryptocurrency prijzen begonnen te stijgen. De presale startte tijdens een van de meest dalende periodes in de cryptoruimte dit jaar, maar dat weerhield het er niet van om een favoriet onder beleggers te worden.

Tokens worden nu in een sneller tempo uitverkocht nu de bulls de cryptoruimte overnemen, waarbij meer dan $6,3 miljoen aan tokenverkopen werd opgehaald nu het zijn zesde fase ingaat.

InQubeta neemt het op tegen mainstream investeringsentiteiten door een toegankelijker medium te bieden voor investeerders om samen te werken met bedrijven die zich richten op kunstmatige intelligentie (AI). Het stelt startups in staat om geld in te zamelen door non-fungible tokens te verkopen die investeringsmogelijkheden weergeven. Deze tokens werken als aandelen in het ecosysteem en kunnen op elk moment worden doorverkocht op de NFT marktplaats.

InQubeta is klaar voor een enorme groei omdat er tegen 2030 meer dan $1,5 biljoen wordt verwacht in de AI-ruimte. De unieke oplossing die het project biedt als eerste DeFi crowdfunding platform gericht op AI, maakt het naar eigen zeggen klaar voor exponentiële groei op de lange termijn.

Doe mee aan de presale van InQubeta

2. Fetch.ai (FET)

Fetch.ai is dit jaar een van de meest succesvolle cryptocurrency projecten geweest, met een groei van meer dan 673%. Net als InQubeta richt het project zich op het bevorderen van kunstmatige intelligentie en de groei die het dit jaar heeft doorgemaakt is een bewijs van de verbeteringen aan de geautomatiseerde bots waarin het project is gespecialiseerd.

Techgoeroes zoals Bill Gates verwachten dat bots, zoals die ontwikkeld door Fetch.ai, het online winkelen en de e-commerce ruimte opnieuw zullen vormgeven en de exponentiële groei van het Fetch.ai ecosysteem laat zien dat veel investeerders ook verwachten dat het een belangrijke speler zal zijn als de AI-revolutie zich ontwikkelt.

3. Stacks (STX)

Stacks is de eerste Bitcoin-laag die de ontwikkeling en inzet van smart contracts mogelijk maakt. Het protocol brengt de functionaliteit van het Bitcoin netwerk een beetje dichter bij die van zijn belangrijkste concurrent, het Ethereum (ETH) netwerk, en het project heeft dit jaar 355% groei gekend.

De prijzen van Stacks zullen waarschijnlijk evenredig groeien met die van BTC, dus de kans is groot dat de prijzen het komende jaar tot 4x zullen stijgen.

4. Solana (SOL)

Het Solana project biedt een open-source ecosysteem dat gedecentraliseerde financiële oplossingen biedt. Het project heeft onlangs de market cap van Cardano (ADA) overtroffen en is nu de op zes na populairste crypto.

De SOL-prijzen zijn in 2023 met 344% gestegen en dat momentum zal naar verwachting doorzetten in 2024 dankzij de BTC-hausse.

5. Injective (INJ)

Injective is een van de beste DeFI projecten in de cryptocurrency ruimte en biedt verschillende gedecentraliseerde financiële oplossingen zoals spot exchanges, derivatenbeurzen en leenprotocollen. INJ-prijzen zijn omhoog geschoten omdat er steeds meer gebruikers naar het ecosysteem stromen, aangezien het ook compatibel is met andere top blockchains die worden gebruikt voor DeFi, zoals de Ethereum- en Solana-netwerken.

De INJ-prijzen zijn dit jaar met 934% gestegen en zullen in 2024 waarschijnlijk exponentieel blijven groeien.

Bezoek InQubeta Presale

Word lid van de InQubeta Communities


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment