ASI token hoopt op succes

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


2023 is het jaar van kunstmatige intelligentie (AI), waarbij ChatGPT centraal staat in ieder gesprek. De opkomst van AI zou echter geen verrassing hoeven te zijn: industrieën hebben de afgelopen tien jaar AI technologieën op grote schaal omarmd.

De trend veroorzaakt ook ophef in de wereld van crypto, waarbij investeerders belangstelling krijgen voor AI compatibele protocollen. AltSignals behoort naar eigen zeggen tot de meest toonaangevende projecten in de sector en experts beschouwen het als de beste crypto om nu in te investeren. Is het de moeite waard om deel te nemen aan de ASI presale in 2023? Dat zoeken we uit.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Wat is AltSignals (ASI)?

AltSignals is een naam waar veel ervaren handelaren bekend mee zullen zijn. AltSignals, opgericht in 2017, levert trading signals met de meest onberispelijke precisie aan een community van meer dan 50.000 abonnees.

Nu breidt AltSignals het bereik uit naar Web3 met de lancering van het ASI token. De ASI token presale zal de ontwikkeling financieren van het platform voor trading signals van de volgende generatie van het bedrijf, genaamd ActualizeAI. Het platform zal gebruik maken van natuurlijke taalverwerking en machine learning algoritmen om het winstpercentage van AltSignals te verhogen.

Bijgevolg voorspellen crypto experts dat ASI en de token lancering het uitzonderlijk goed zullen doen, in navolging van het pad dat is uitgestippeld door eerdere AI crypto projecten die parabolische winsten hebben geboekt, zoals The Graph en Bittensor. ASI zal deel uitmaken van de volgende golf van AI adoptie in Web3, waarvan algemeen wordt verwacht dat het een van de populairste meta trends binnen de crypto industrie zal zijn.

In lijn met de druk van AltSignals op de Web3 ruimte heeft het bedrijf branche veteraan Sebastian Diaconu aangesteld als Head of Product, met de taak om de laatste bloei van AI te leveren aan het productaanbod van AltSignals. Diaconu brengt jarenlange handels- en leidinggevende ervaring op C-niveau mee naar AltSignals. Deze stap positioneert AltSignals als het belangrijkste platform voor trading signals in Web3.

Hoe werkt AltSignals (ASI)?

AltSignals profiteert van de tractie die generatieve AI technologieën in verschillende sectoren hebben gegenereerd. De generatieve AI markt behoort tenslotte tot de populairste trends in crypto en andere branches. Op basis van gegevens van Bloomberg zal de generatieve AI markt tegen 2032 groeien van een markt van $40 miljard naar een markt van $1,3 biljoen.

AltSignals profiteert van deze hausse met de lancering van het ASI token. De ICO biedt investeerders een onweerstaanbare kans om hun portefeuilles te diversifiëren naar de lucratieve AI sector met een project dat in een unieke positie verkeert om de komende jaren parabolisch te groeien.

Het ASI token zal dienen als het native token van het ecosysteem van AltSignals. Het token geeft houders gelaagde toegang tot het platform van ActualizeAI voor trading signals op basis van het aantal ASI tokens dat zij bezitten.

Houders van ASI met meer dan 50.000 tokens worden bijvoorbeeld automatisch opgenomen in de ActualizeAI VIP groep. VIP leden krijgen levenslange toegang tot het trading signals platform en krijgen exclusieve vroege toegang tot nieuwe functie implementaties en bètatest mogelijkheden. Houders met 10.000 tokens krijgen daarentegen vroegtijdige toegang tot de AI trackingbot en -dashboard, en Discord kanaaltoegang tot het team en management van AltSignals.


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

Hoe hoog kan ASI stijgen? Prijsvoorspellingen voor 2023 tot 2030

ASI tokens zijn momenteel beschikbaar in de presale tegen $0,01875 vanaf maand 8 van de langverwachte ICO. Dit is blijk van de enorme waarde voor beleggers die blootstelling aan de AI sector willen verwerven. Dankzij de huidige lage marktkapitalisatie is het potentieel van ASI om in waarde te stijgen minder beperkt vergeleken met andere AI crypto’s zoals The Graph of Render, waarvan de marktkapitalisatie in de buurt van of boven de grens van een miljard dollar is gestegen.


📈 Bitcoin verdienen? Eenvoudig vanuit huis, geen technische kennis nodig!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

AltSignals (ASI) oordeel

AltSignals is naar eigen zeggen klaar om mee te liften op de golf van populariteit en de stijgende vraag naar generatieve AI projecten, en daarmee op koers te zetten om potentieel lucratieve winsten te genereren tussen 2023 en 2030. Het is niet verrassend dat investeerders die op zoek zijn naar de beste crypto om nu te kopen binnen de generatieve AI-sector, zich massaal registreren voor de ASI token presale.

Mis de komende AI piek niet. De volgende grote grens op het gebied van crypto ligt op het gebied van kunstmatige intelligentie en AltSignals bevindt zich precies op het kruispunt ervan. Registreer je vandaag nog voor de AltSignals presale en bereid je voor op wat de volgende maanmissie zou kunnen zijn.

Doe mee aan de AltSignals (ASI) presale door de officiële website te bezoeken.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment