Avalanche (AVAX) kan met meer dan 100% stijgen vanaf de groene zone

Louise de Graaf


Avalanche (AVAX), een blockchain-platform dat uitblinkt door zijn snelle transactietijden en robuuste schaalbaarheid, is het onderwerp van onze analyse vandaag.

We verkennen de koersverwachting voor AVAX, met inzichten uit onze Discord omgeving waar we regelmatig analyses en livestreams delen.

Technische analyse avalanche (AVAX) koers

Avalanche maakte recente een flinke daling en beweegt sindsdien vooral zijwaarts. De analisten van Crypto Insiders verwachten nog een laatste dip voordat AVAX weer sterk kan stijgen. Dat legden zij onlangs als volgt uit aan Discord leden:

“AVAX toont sinds de harde daling weinig beweging zien. We zien een zeldzaam zijwaarts WXYXZ Elliott Wave patroon, waarbij we nog een laatste daling verwachten.

 

Wij zouden graag willen zien dat AVAX de groene koopzone in zakt voor een mooie instapprijs. Hier zullen wij overwegen om AVAX in te kopen.

 

Uiteindelijk verwachten we een krachtige stijging als onderdeel van een wave 3 van het 12345 EW patroon. Onze targets voor op de langere termijn liggen rond de $65 en daarna hoger. In de Discord groep blijven we AVAX nauw in de gaten houden.”

Datum analyse: 4 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/lWF7aP7x/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment