Bitcoin bullrun naar $100k begonnen, aldus crypto-topmannen

Louise de Graaf


Momenteel is bitcoin (BTC) hard aan het stijgen. Verschillende altcoins volgen de harde toename en staan ook meerdere procenten in het groen. De topmannen van de crypto industrie zijn dan ook van mening dat de bitcoin bullrun nu aan het beginnen is. Zij zien een harde koersstijging van de munt voor ogen, met een potentiële waarde van $100 duizend in 2024.

‘We staan aan het begin van de cryto bullrun’

De bitcoin prijs staat momenteel op $42.300, tegen een belangrijke resistance level aan. De afgelopen maand is de grootste token met meer dan 21% in waarde gestegen. En met een aantal mogelijke bitcoin beursfondsen op de loer, heeft de munt potentie om nog flink door te stijgen. 

Een aantal hoogstaande leiders binnen de crypto industrie zien bitcoin een dergelijke stijging wel meemaken. Pascal Gauthier, CEO van Ledger vertelde aan mediaplatform CNBC

“Het voelt alsof 2023 een jaar was om om ons klaar te maken voor de bull run die nog moet komen. Maar het sentiment is zeer hoopvol voor 2024 en 2025.”

De vorige all time high (ATH) van bitcoin werd bereikt in november 2021. Toen tikte de token een astronomische waarde van $69 duizend per bitcoin. Gezien bitcoin aan het begin van dit jaar nog op $17 duizend stond en binnen een jaar naar ⅔ van zijn ATH is gestegen, lijkt dat record een stuk minder ver weg dan eerst gedacht. 

Gaat bitcoin een waarde van $100 duizend bereiken? 

Toen de Ledger CEO gevraagd werd of bitcoin een waarde van $100 duizend zal bereiken, antwoordde hij met ‘misschien.’ Volgens hem zien we er momenteel sterke indicaties van, maar is niets zeker. 

Vijay Ayyar, vice president bij CoinDCX, zei dat een bitcoin prijs van boven de $38 duizend een bullrun betekent. Volgens hem kan bitcoin door het doorbreken van deze prijs hard doorstijgen en tussen de $45 duizend en $48 duizend terechtkomen. Wel waarschuwt hij dat een eventuele weigering van de aangevraagde bitcoin beursfondsen roet in het eten kan gooien.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment