Bitcoin koers klaar voor scherpe daling

Louise de Graaf


In dit artikel focussen we op bitcoin (BTC), de koning der cryptocurrencies. De onderstaand analyse, afkomstig uit de Premium omgeving, onderzoekt de recente koersbewegingen van BTC en de mogelijke impact op de markt in de nabije toekomst.

Wil je dieper in deze materie duiken, dan kun je onze Premium omgeving uitproberen voor een proefperiode van 30 dagen voor slechts €1 om toegang te krijgen tot meer analyses en gesprekken met experts.


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe bitcoin analyse klaargezet in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Bitcoin heeft de afgelopen weken behoorlijk wat indruk gemaakt, en we zijn ervan overtuigd dat dit nog lang niet voorbij is. De koers lijkt een klassiek 12345 Elliott Wave patroon te volgen, en we naderen het einde van de eerste wave.

 

Op dit moment willen we niet zomaar instappen. We kiezen liever voor een meer berekende benadering door te wachten op een correctie. Onze analyse wijst op een daling richting onze groene koopzone, die tussen $30.000 en $33.000 ligt.

 

Daar zullen we persoonlijk overwegen om een nieuwe positie in te nemen. Onze langetermijnvisie voor BTC blijft namelijk positief.

 

We anticiperen dat de koers in de komende maanden de grens van $50.000 zal bereiken, wat een aanzienlijke stijging van ongeveer 65% betekent vanuit onze groene koopzone.”

Datum analyse: 14 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/sYk2xuBf/

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment