Bitcoin koers op weg naar cruciale zone in de markt

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de pionier onder de cryptocurrencies, heeft weer een interessante koersbeweging laten zien. Dit artikel, afkomstig uit onze Premium omgeving, biedt een technische analyse van de recente prijsontwikkelingen van BTC. We bespreken wat deze trends kunnen betekenen voor de toekomst en voor jouw investeringsstrategie.

Voor slechts 1 euro kun je toegang krijgen tot onze Premium omgeving, waar we dieper ingaan op de materie. Houd er rekening mee dat dit artikel enkel informatief is en geen financieel advies is.

Technische analyse bitcoin (BTC) koers

De analisten van Crypto Insiders deelden onlangs weer een nieuwe bitcoin analyse met de Premium leden. Zij deelden hierin het volgende:

“BTC heeft de laatste tijd moeite gehad om door te stijgen. Volgens onze analyse bevindt bitcoin zich nog steeds in de vierde ‘wave’ van een 12345 Elliott Wave patroon. Het ziet ernaar uit dat de koers zich langzaam opmaakt voor de laatste golf omhoog.

 

We verwachten dat deze stijging BTC zal leiden naar de blauwe zone, die ligt tussen de 127,2% en 161,8% Fibonacci niveaus. Dit betekent dat we doelen stellen tussen $46.000 en $48.000.

 

Het is momenteel echter nog onduidelijk of bitcoin hier vervolgens zal standhouden of een heftige correctie zal maken. Dit is sterk afhankelijk van het algemene marktsentiment.

 

De komende dagen zijn cruciaal voor BTC. Ze zullen bepalend zijn om te zien of de koers het opwaartse momentum kan vasthouden. We blijven alert, want deze periode kan ons veel vertellen over de toekomstige richting van BTC.”

Datum analyse: 17 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/3j2mjQPK/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment