Bitcoin koersstijging naar $50.000 op de horizon

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC), de voorloper in de cryptowereld, heeft recent enkele opmerkelijke prijsschommelingen doorgemaakt. In de onderstaande analyse, afkomstig uit onze Premium omgeving, duiken we in de technische aspecten van deze prijsbewegingen. We bieden heldere en toegankelijke analyses die essentieel zijn voor jouw investeringskeuzes.

Profiteer nu van onze speciale aanbieding: krijg 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving voor slechts 1 euro. Let wel, deze analyse is alleen ter informatie en onze analisten zijn geen financiële adviseurs.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin (BTC)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe bitcoin analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“De recente opmars van bitcoin vertoont tekenen van vertraging, ondanks dat de koers steeds hogere pieken en dalen bereikt, een traditioneel bullish signaal. De formatie van een ending diagonal patroon zou kunnen betekenen dat de stijging haar momentum verliest.

 

We zien de eerste wave van een 12345 Elliott Wave patroon eindigen en de de tweede correctieve wave aankomen. De verwachting is dat deze correctie uit zal komen tussen de 61,8% en 50% Fibonacci-niveaus, wat zou neerkomen op een koersbereik tussen $31.000 en $33.000.

 

Het is binnen dit bereik dat we zullen overwegen om BTC aan te kopen, anticiperend op een flinke stijging die de koers richting de $50.000 kan duwen. Dit potentieel wordt ondersteund door de huidige wavestructuur en de historische reactie van de markt op dergelijke patronen.”

Datum analyse: 29 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/h31J8klH/

Tip: verdien passief inkomen met eigen crypto

Bij het Nederlandse crypto-platform Bitvavo kun je sinds kort passief inkomen verdienen via  ‘staking’ en ‘lending’, met beloningen die kunnen oplopen tot wel 15%. Dit betekent dat je extra crypto verdient door simpelweg je digitale valuta tijdelijk bij hen te parkeren. Een ideale kans om je crypto-portfolio te laten groeien zonder actief te handelen. Bovendien zijn er speciale aanbiedingen voor nieuwe gebruikers.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Post Views: 192Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment