Bitcoin krijgt een correctie, wat gaat de koers nu doen?

Louise de Graaf


Hallo allemaal, goedemiddag! Welkom bij deze educatieve koersanalyse. In deze video ga ik dieper in op de recente correctie van bitcoin (BTC) en bespreek ik de mogelijke scenarioā€™s voor de komende dagen. Houd er rekening mee dat dit geen financieel advies is, maar eerder een educatieve analyse.


šŸŽ Deze week: Handel je eerste ā‚¬10.000 in crypto helemaal gratis

Bitcoin maakt een correctie mee, wat gaat de koers verder doen?

Bitcoin heeft de afgelopen nacht een correctie ingezet. Daarom stellen we de vraag: zal bitcoin doorgaan naar $48.000, een zijwaartse consolidatie ondergaan of een diepere correctie naar $35.000 zien? We gaan verschillende factoren bekijken, waaronder macro-economische gebeurtenissen die volatiliteit kunnen veroorzaken.

Let op de CPI-cijfers op dinsdag en de PPI-cijfers op woensdag. Die zullen gevolgd worden door een toespraak van Jerome Powell over rentewijzigingen. De rentewijzigingen kunnen van groot belang zijn voor het verdere verloop van de bitcoin koers.Ā 

Deze week belooft volatiel te worden. De S&P 500 en de Dollar Index kunnen naast de rentewijzigingen ook potentiƫle invloeden zijn op de koers van bitcoin. Ik deel mijn korte- en langetermijnvisies op basis van technische analyses en liquiditeitsniveaus.

Analyse van S&P 500, dollar index en bitcoin heatmap

We kijken naar grafieken en indicatoren, zoals de Hanging Man-candlestick op de wekelijkse S&P 500-grafiek. Ook onderzoeken we de mogelijke vorming van een Cup-and-Handle-structuur. Ook analyseer ik de dollar Index en de heatmap van bitcoin.

Naast technische analyses deel ik mijn handelsstrategie en let ik op belangrijke niveaus zoals $40.000 en $37.500. Ik ben voorbereid op zowel bullish als bearish scenarioā€™s, afhankelijk van de marktomstandigheden. Om op de hoogte te blijven van verdere ontwikkelingen raad ik aan mijn kanalen in de gaten houden.


šŸš€ Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Meer leren over bitcoin en andere crypto?

Bij de Bitcoin Consultant kan je terecht voor uiterst leerzame cursussen over bitcoin, blockchain-technologie en hoe hierin te investeren. Hiervoor biedt ik zelfs eenĀ gratis cursusĀ voor beginners! Ook heb ik een bedrijfspagina op onze website waar jeĀ meer kunt lezen over mijn diensten.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment