Bitcoin staat er slecht voor

Louise de Graaf


In deze nieuwe video kijken we vooral naar bitcoin (BTC). De koers van de koning der cryptocurrencies staat er momenteel niet goed voor en ik ga kijken wat er mogelijk te gebeuren staat in de nabije toekomst.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIBA miljonair; pak jouw gratis 1.000.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Bitcoin koers: bloed aan de muur?

Vandaag zagen we een behoorlijk rode crypto markt en de koers van BTC zakte zelfs onder de belangrijke zone van $41.000 na een daling van meer 4,5%. Over de afgelopen 7 dagen zelfs meer dan 10% onder water. Dit terwijl we kort geleden de ETF’s goedgekeurd zagen worden.

Dat de koers zou dalen na de komst van de Bitcoin spot ETF’s is voor mij eigenlijk geen verrassing. Een correctie is wat mij betreft ook gewoon nodig nu in de markt, aangezien we al lange tijd eigenlijk alleen maar aan het stijgen zijn. Op de korte termijn kun je daarom ook wat minder bullish zijn.

Dat zien we ook op de grafiek van BTC terug. Het ziet er simpelweg niet heel erg goed uit en mogelijk dat we meer beweging naar beweging kunnen verwachten, wellicht na een korte bounce.

Wil je de volledige analyse zien en te weten komen wat ik verwacht dat er precies gaat gebeuren de komende week? Kijk dan mijn laatste video hierboven.

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van crypto. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment