Bitvavo laat klanten passief inkomen verdienen met crypto

Louise de Graaf


Net zoals je vroeger een leuke rente kon verdienen op je spaarrente, kun je jouw crypto aan het werk zetten en hier een passief inkomen mee verdienen. Middels het zogeheten ‘compound effect’, wat door Albert Einstein ooit ‘het achtste wereldwonder’ werd genoemd, biedt het een krachtige manier om je kapitaal over tijd te laten groeien. Bitvavo, de grootste cryptobeurs van ons land, biedt gebruikers de mogelijkheid om via staking en lending een passief inkomen te creëren.

Ook beginnen met passief inkomen verdienen met je crypto via Bitvavo? Maak hier een account aan en ontvang 10 euro gratis tegoed.


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

Bitvavo staking: verdien rente met ethereum, cardano en meer

De allereerste manier om je crypto aan het werk te zetten is via staking. Hiermee draag je bij aan de werking en beveiliging van een blockchain-netwerk. Staking is alleen beschikbaar voor cryptomunten waarvan het onderliggende netwerk gebaseerd is op het Proof-of-Stake (PoS) consensmechanisme. Ethereum (ETH), Cardano (ADA) en Solana (SOL) zijn bekende PoS-netwerken.

Met het PoS-mechanisme voegen zogeheten validators nieuwe transactieblokken toe aan de blockchain. Validators worden willekeurig geselecteerd op basis van hun inzet (‘stake’) en vaak nog een verscheidenheid aan andere factoren.

Als je ervoor kiest om je crypto te staken op Bitvavo hoef je echter niet actief deel te nemen in het validatieproces, zo legt de exchange uit. Met staking geactiveerd op Bitvavo, hoef je alleen maar te zorgen dat je wallet is gevuld met PoS-crypto’s om extra cryptocurrency te verdienen.

De te verdienen rentepercentages zijn afhankelijk van het onderliggende netwerk, maar kunnen oplopen tot wel 15 procent.

Bitvavo lending: passief inkomen met bitcoin en dogecoin

Bitvavo biedt daarnaast nog de mogelijkheid om rente te verdienen met een verscheidenheid aan andere cryptomunten, zoals bitcoin (BTC), dogecoin (DOGE) en populaire stablecoins. Als je Lending inschakelt zal Bitvavo, zoals de naam al doet vermoeden, de cryptomunten die hiervoor in aanmerking komen uitlenen aan vaste partners, die vervolgens gedeelde beloningen generen.

In ruil voor het beschikbaar stellen van de fondsen kun je een passief inkomen van tot wel meer dan 5 procent verwachten. Net als bij het staken van je munten is het kinderlijk eenvoudig om te beginnen met het verdienen van een extra zakcentje. Schakel Lending in en zorg dat je ten minste één van de vereiste cryptomunten in bezit hebt. Let wel, hier zitten risico’s aan verbonden. Lees je dus goed in om te begrijpen hoe de dienst precies werkt.


📈 Bitcoin verdienen? Eenvoudig vanuit huis, geen technische kennis nodig!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Crypto compound effect

Met Staking en Lending zie je jouw crypto-vermogen elke week gestaag groeien. Het eerdergenoemde compound effect kan de groei van bezittingen aanzienlijk versnellen, vooral over langere periodes. Je zult namelijk rendement verdienen op eerder verdiend rendement.

Nog geen account bij Bitvavo? Meld je aan en ontvang gratis en voor niets 10 euro als welkomstbonus.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment