Cardano (ADA) kan binnenkort met minimaal 75% omhoogschieten

Louise de Graaf


Cardano (ADA), een blockchain-platform dat zich onderscheidt door een wetenschappelijk onderbouwde aanpak, wordt vandaag uitgelicht.

We verkennen de koersverwachting van ADA, met inzichten uit onze Discord omgeving. Hier delen we wekelijks meer dan 20 analyses en livestreams.

Technische analyse cardano (ADA) koers

Cardano hangt nu al twee maanden in een zijwaarts patroon. Desondanks verwachten onze analisten dat de koers binnenkort kan uitbreken. Dat legden zij onlangs als volgt uit in de Discord groep:

“ADA heeft de afgelopen maanden vrijwel stil gelegen en handelde voornamelijk zijwaarts. Wat we nu kunnen zien, is dat we nog een laatste wave naar beneden krijgen, de zwarte zone in, om een wave C en 2 af te maken.

 

Vanuit hier verwachten we weer een harde stijging te zien waarbij we pieken uit maart zelfs zouden kunnen doorbreken rond de $0,60 en $0,70. Dat zou een stijging van minimaal 75% zijn vanaf de zwarte zone.

 

De huidige zone biedt zelfs mogelijk een interessante koopkans voor onszelf. We blijven positief over de lange termijn vooruitzichten van ADA, ondanks de korte termijn daling. Zodra we de groene zone uitbreken, zien we ruimte voor een significante opwaartse beweging.”

Datum analyse: 4 juni. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/BO23SvUT/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze Discord community vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Je betreed hier een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Praat mee op Discord

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.


Post Views: 0

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment