Chainlink (LINK) in de lift en meer groei verwacht

Louise de Graaf


Chainlink (LINK) staat centraal in onze nieuwste analyse uit de Premium omgeving van Crypto Insiders. Deze toonaangevende oracle service speelt een cruciale rol in de blockchain-wereld. We onderzoeken de recente koersbewegingen van LINK en wat de toekomst in petto heeft.

Neem deel aan onze Premium omgeving voor slechts 1 euro en ontdek gedurende 30 dagen onze diepgaande analyses. Let op: onze content dient slechts ter informatie en is geen financieel advies.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Technische analyse chainlink (LINK) koers

Recent hebben de analisten van Crypto Insiders een nieuwe LINK analyse beschikbaar gesteld in de Premium omgeving. Ze lichtten toe:

“Wij hebben interessante bewegingen gezien op de grafiek van chainlink. Allereerst, heeft LINK steun gevonden in de blauwe zone, die tussen $13,50 en $14,27 ligt. Dit duidt op een stevige basis waarop verdere groei kan worden gebouwd.

 

Daarnaast hebben we eerder een groene koopzone kunnen tekenen rond de $14,11. Dit was voor ons een interessant punt om LINK in te slaan. Het opwaartse karakter wordt ondersteund door het vormende 12345 Elliott Wave patroon.

 

Op basis van dit patroon en andere factoren verwachten wij een opwaartse beweging voor LINK. Onze voorspelling is dat de prijs zal stijgen richting de zone bij de $17,61 en $18,91. Dit zou een stijging van meer dan 30% zijn.”

Datum analyse: 25 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/buBTXBEL/

Ontvang gratis LINK crypto naar keuze

Bitvavo, Nederlands grootste crypto-platform, biedt sinds kort de kans om passief inkomen te verdienen door staking en lending. Staken van munten zoals Bitcoin of Cardano levert extra crypto op, en met lending kun je meer dan 5% rendement behalen door het compounding effect. Meld je aan via deze link voor gratis crypto en tot €10.000 korting op handelskosten.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment