correctie naar groene zone als instappunt

Louise de Graaf


In dit artikel bespreken we een recente analyse uit onze Premium omgeving van quant (QNT). Met zijn unieke benadering van blockchain-interconnectiviteit heeft QNT onlangs significante koersbewegingen laten zien. Deze analyse verkent de huidige marktdynamiek, de recente prijsacties en wat dit kan betekenen voor QNT op de lange termijn.

Sluit je aan bij onze Premium gemeenschap voor slechts 1 euro en krijg 30 dagen toegang tot deze diepgaande inzichten. Let wel, onze analyses dienen enkel als informatieve bron en wij zijn geen financieel adviseurs.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Technische analyse quant (QNT) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben recent een nieuwe analyse van QNT gedeeld in de Premium omgeving. Hierin hebben zij de volgende punten naar voren gebracht:

“Sinds 16 november heeft QNT een opmerkelijke klim gemaakt van $83 naar $110, een beweging die het begin lijkt van een ABC Elliott Wave patroon. Het lijkt er daarom op dat de correctie in de markt nog even zal doorzetten voor quant.

 

Op basis van deze wavestructuur anticiperen we dat de correctie zal voortduren tot het bereiken van de groene koopzone, die ligt tussen $90,7 en $93,6. Dit niveau zou een aantrekkelijk instappunt kunnen zijn voor onszelf.

 

Eenmaal in de groene zone, is de verwachting dat er een nieuwe stijging inzet, die QNT naar hogere Fibonacci-niveaus kan leiden, specifiek de 100% en 123,6% zones. Dit zou een koers tussen $118 en $124 kunnen betekenen. Wij houden deze niveaus in de gaten als potentieel target voor de volgende opwaartse beweging.”

Datum analyse: 25 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/L0UECSc0/

Ontvang gratis ADA crypto naar keuze

Meld je vandaag nog aan bij Bitvavo, het grootste crypto-platform van Nederland, en ontvang gratis crypto. Bitvavo biedt tevens de kans op passief inkomen met je crypto-investeringen. Gebruik deze link voor je registratie en profiteer van geen handelskosten op je eerste €10.000 aan transacties.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment