Crypto is de toekomst van geld volgens exchange-topman

Louise de Graaf


In een wereld waar de digitale revolutie financiële grenzen doet vervagen, staat crypto centraal in de discussie over de toekomst van geld. Brian Armstrong, CEO en medeoprichter van crypto exchange Coinbase, heeft in een recente blogpost zijn visie gedeeld over de rol van crypto als niet slechts een voorbijgaande trend, maar als de toekomst van geld. Volgens Armstrong vertegenwoordigt crypto de belichaming van economische vrijheid, toegang tot het financieel systeem en eerlijke participatie zonder tussenpersonen zoals banken.

Crypto is ‘here to stay’

Het bedrijf richt zich volgens Armstrong op het ondersteunen van ontwikkelaars en pleit voor eerlijke regelgeving om de voordelen van crypto wereldwijd toegankelijk te maken. Dit omvat producten zoals Coinbase Wallet, Base en een Internationale Exchange. Met de adoptie van crypto die gedreven wordt door consumenten die snelheid, bereik en autonomie verwachten die traditionele financiële instellingen vaak niet kunnen bieden, zoekt een groot deel van de Amerikaanse bevolking, waaronder voornamelijk jongeren en minderheidsgroepen, actief naar alternatieven voor het huidige financiële systeem.

Armstrong benadrukt ook de internationale uitbreidingsstrategie van Coinbase, ‘Go Broad, Go Deep’, gericht op het versnellen van wereldwijde crypto adoptie. Recentelijk heeft Coinbase licenties verkregen of zijn aanwezigheid uitgebreid in belangrijke markten, waaronder Canada, Spanje en Bermuda. Vandaag was nog in het crypto nieuws te lezen dat de exchange ook groen licht heeft gekregen in Frankrijk.

Coinbase’s toewijding aan het bouwen van een toekomst met duidelijke regels, partnerschappen en betrouwbare producten en infrastructuur ter ondersteuning van huidige en toekomstige innovaties in de cryptoruimte is onwankelbaar, aldus Armstrong.

Een digitale crypto toekomst in zicht

Coinbase blijft onverminderd inzetten op de toekomst van crypto, met de overtuiging dat dit niet alleen de toekomst van geld is, maar ook een katalysator voor economische vrijheid en wereldwijde financiële inclusie. Met een focus op innovatie en wereldwijde expansie, positioneert Coinbase zich als een belangrijke speler in de evolutie van het financiële landschap, waarbij crypto dus volledig centraal staat. We zullen zien of de visie van Coinbase uiteindelijk waarheid zal worden.

Post Views: 7Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment