crypto trader behaalt megawinst met memecoin

Louise de Graaf


Tegenwoordig zijn ze niet meer weg te denken op de crypto markten, tokens met een hond als symbool die voor gigantische stijgingen zorgen. Bekende zijn dogecoin (DOGE) of shiba inu (SHIB) die populair zijn geworden door virale internetmemes en sociale mediahypes. Zo ook dogwifhat (WIF), een memecoin gebouwd op het solana (SOL) netwerk, waarbij één handelaar $1.000 omzette in ruim $100.000.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Memecoin Dogwifhat levert enorme winst op

Dogwifhat (WIF), een memecoin met als symbool een hond met een hoed, werd eind november gelanceerd op de DeFi-markten van de Solana blockchain.

Crypto liefhebber Blockgraze, wiens echte naam onbekend is, investeerde vlak na de lancering voor $1.000 in deze memecoin. In een bericht op X, voorheen twitter, liet hij weten dat hij de hond met de hoed erg grappig vind en dat hij daarom heeft besloten om erin te investeren.

Inmiddels heeft hij laten weten dat hij 25.000 dollar aan winst heeft gerealiseerd door het op zijn bank account te zetten. Ook geeft hij aan in het bericht dat de overgebleven investering een waarde heeft van ongeveer $130.000.

Advertisement

Blockgraze waarschuwt voor riskante crypto investeringen

Ondanks de gerealiseerde en ongerealiseerde winsten van Blockgraze, waarschuwt hij om te investeren in nieuwe memecoins. Hij geeft aan dat het echt een gok is, waarbij iedereen een cryptocurrency kan lanceren waarvan de hoop is dat de token veel waarde krijgt. Een 100x stijging is meer geluk dan wijsheid, aldus Blockgraze.

Wel is hij van mening dat memes met betrekking op het shiba inu-hondenras, neiging hebben om in waarde te stijgen en soms zelf te blijven bestaan. Het geheim van Blockgraze? Je moet soms een idioot te zijn, zei Blockgraze, waarin hij ook aangaf dat hij waarschijnlijk meerdere keren had moeten verkopen, maar was geobsedeerd door de hoed die de hond had.

Meer lezen over memecoins op het Solana netwerk? Recent steeg de memecoin BONK enorm na een notering op Coinbase.

Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment