Cryptohandelaar maakt $2,5 miljoen winst binnen 24 uur met memecoins

Louise de Graaf


De volatiele cryptomarkt, met name memecoins, blijft traders verrassen. Onlangs heeft een cryptohandelaar een indrukwekkende winst van $2,5 miljoen weten te boeken in minder dan 24 uur door te investeren in memecoins. Het laat maar weer eens zien dat het, hoewel onwaarschijnlijk, niet onmogelijk is om in 2024 nog een fortuin te verdienen met crypto.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Memecoin strategie in een volatiele markt

De recente correctie in de cryptomarkt heeft geleid tot een opmerkelijke verschuiving onder handelaren. Terwijl traditionele crypto’s zoals bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) terrein verloren, zochten traders naar alternatieve manieren om verliezen goed te maken. Een slimme handelaar slaagde erin om met slechts 15.8 Solana (SOL) (ongeveer $2.558) maar liefst 36.77 miljoen RNT tokens te kopen. Vervolgens verkocht hij 606.000 RNT voor 165 SOL (ongeveer $26.800), wat hem nog steeds 36.17 miljoen RNT opleverde ter waarde van ongeveer $2,4 miljoen; een bizarre winst.

Volgens crypto-analysebureau Lookonchain boekte deze gelukkige trader een enorme winst door te handelen in twaalf verschillende memecoins met een indrukwekkend slagingspercentage van 83%. De coins die hij kocht omvatten onder andere RNT, TOPG en TATESOL, een paar memecoins dus die zijn gebaseerd op Andrew Tate.

Memecoin-manie en marktschommelingen

De afgelopen maand zag een andere handelaar vergelijkbare successen. Hij maakte $657.000 winst uit een investering van slechts $800 in enkele uren door te profiteren van de buitengewone stijging van Mother Iggy (MOTHER). Vorige week daalden memecoins echter weer enorm hard na marktcorrecties. Ondanks deze schommelingen blijft de interesse in memecoins onverminderd groot. Memecoins lijken haast zelfs de hele cryptomarkt vooruit te trekken.

Uit gegevens van Santiment blijkt dat de marktkapitalisatie van memecoins momenteel $57,7 miljard bedraagt. Dat is natuurlijk krankzinnig voor coins die eigenlijk op niets meer dan speculatie berusten. Deze speculatieve aard van memecoins zorgt er echter ook voor dat slimme handelaren, zoals die hierboven is besproken, er met een grote zak geld vandoor kunnen gaan, al blijft het investeren in memecoins uiteraard erg risicovol.

Terwijl traditionele crypto’s zoals BTC en ETH onder druk staan door bredere economische factoren, vinden traders steeds nieuwe manieren om te profiteren van de markt. Voor degenen die de risico’s aandurven, biedt de wereld van memecoins spannende kansen, maar het is essentieel om altijd voorzichtig te werk te gaan en grondig onderzoek te doen voordat men investeert. $2,5 miljoen verdienen in 24 uur tijd is helaas eerder een uitzondering dan de regel.


Post Views: 0

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment