daling is nog niet voorbij

Louise de Graaf


Cosmos (ATOM), gewaardeerd om zijn visie op het creëren van een ‘internet van blockchains’, staat centraal in onze analyse van vandaag. We richten ons op de koersverwachting van ATOM voor de komende periode. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Geïnteresseerd in verdere details of heb je vragen? Voor een bijdrage van 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar onze analisten beschikbaar zijn om je te ondersteunen. Deze analyse dient ter ondersteuning, maar is geen financieel advies.


Polygon (MATIC) koers: sterke opwaartse trend in de maak

Technische analyse cosmos (ATOM)

Enkele dagen geleden had het team van analisten van Crypto Insiders de onderstaande ATOM analyse gedeeld in de Premium omgeving. Deze analyse bevatte de volgende voorspelling:

“Het nieuwe jaar begint niet al te positief voor ATOM. Hoewel we een aantal doelen aan de bovenkant hebben bereikt, wijst alles er nu op dat we een grotere correctieve fase ingaan.

 

Opvallend is de 3-formatie naar boven die ATOM heeft gevormd, wat normaal gesproken een bearish signaal is voor de langere termijn. Gezien deze ontwikkelingen verwachten we een verdere daling van ATOM richting de $5,62, waar we verwachten dat de koers enige stabilisatie zal vinden.

 

Op dit niveau zullen we verschillende indicatoren in de gaten houden. Deze informatie zal ons helpen bij het bepalen van een potentieel goed moment om in te stappen.”

Datum analyse: 10 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/QMP5WivA/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment