Een afscheidsbrief aan Binance crypto-icoon CZ

Louise de Graaf


Beste CZ,

Nu het nieuws van je aftreden als CEO bij Binance ons bereikt, voelt de crypto-gemeenschap een mix van emoties. Jouw reis, gekenmerkt door veerkracht en innovatie, was werkelijk buitengewoon. Vanaf de prille dagen van crypto heb je Binance weten op te tillen van startup tot ’s werelds grootste cryptobeurs.

Je besluit om af te treden als CEO en zo de handdoek in de ring te gooien te midden van een juridische strijd getuigt van jouw toewijding aan de crypto-industrie. Door persoonlijke verantwoordelijkheid te aanvaarden en een substantiële boete te betalen, heb je niet alleen gezorgd voor een zachte landing van Binance, maar bewaar je ook de mee de vrede in de strijd tussen crypto en de regelgevende machten. Deze opoffering is niet onopgemerkt gebleven; de gemeenschap is erkentelijk voor je leiderschap.

Dank je wel voor alles wat je hebt gedaan voor onze industrie. Binance was misschien niet altijd transparant, maar mijn begrip heb je in de cutthroat business die de crypto-industrie vaak kan zijn en waar de concurrentie genadeloos is. Hier, op dit crypto slagveld, waar vele startups niet meer dan één marktcyclus overleven, heb jij Binance tot één van de belangrijkste spelers gemaakt.

Buiten je professionele prestaties waardeert de crypto-gemeenschap de persoon die je bent. Je charisma, passie en je vermogen om met gratie uitdagingen aan te gaan, hebben respect en bewondering geoogst. Het is ook belangrijk te onderstrepen hoe cruciaal de rol van Binance is geweest voor de adoptie van crypto. Ongetwijfeld heeft Binance het grootste aantal mensen aan boord gebracht, door de drempel voor velen te verlagen om deel te nemen aan deze crypto-revolutie.

Bedankt voor alles en geniet van een welverdiende pauze. Met vriendelijke groeten,

Brecht Van Craen

CEO Digital Currency Academy

Wil je bijleren over crypto, dan kan dat via ons online leerplatform: https://dca.getlearnworlds.com/

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment