een opkomende crypto met potentie voor 2024

Louise de Graaf


Crypto-investeerders hebben hun oog laten vallen op Manta Network (MANTA), dat de laatste tijd als een van de meest veelbelovende investeringen van 2024 wordt beschouwd. In mijn nieuwste video leg ik uit wat het Manta netwerk is en deel ik mijn prijsverwachting voor deze coin gedurende het jaar.


Crypto ontbijt: Bitcoin ETF leegloop en Ethereum ETF uitgesteld

  • icon-altcoins

    Altcoin nieuws

Manta Network: Een Overzicht van de nieuwe crypto

Het Manta Network staat momenteel op de 82e plaats in termen van marktkapitalisatie, met een indrukwekkende waarde van 737 miljoen dollar.

Manta Network functioneert als een layer 2 op een bestaande blockchain, waarbij het gebruikmaakt van Manta’s Universal Circuits en Celestia’s databeschikbaarheid. Het feit dat het als een van de eersten deze technologie toepast, geeft Manta Network een first mover advantage, wat het tot een veelbelovend project maakt.

Prijsvoorspellingen voor MANTA

Wat betreft prijsvoorspellingen voor Manta Network bespreek ik drie verschillende scenario’s in de video: optimistisch, neutraal en pessimistisch. Mijn optimistische voorspelling wijst op een mogelijke stijging tot 600 dollar, terwijl ik in een meer neutrale benadering een prijs van 400 dollar als redelijk beschouw. Zelfs in het meest pessimistische scenario zie ik nog steeds een prijs van 20 dollar, wat beduidend hoger is dan de huidige waarde van de coin. Kijk de bovenstaande video om mijn volledige analyse te bekijken.


Start gratis met crypto 📈: Bitvavo geeft alle Nederlanders vandaag €10 gratis crypto naar keuze 🚀. Meld je vandaag aan 🚀

MANTA beschikbaar op Bitvavo

Voor diegenen die geïnteresseerd zijn in het toevoegen van Manta Network aan hun portfolio, is de coin sinds kort beschikbaar op de Nederlandse Exchange Bitvavo, waar nieuwe gebruikers een welkomstbonus van €10 kunnen ontvangen.

Klik op de onderstaande knop en maak een nieuw account aan bij Bitvavo om 10 euro gratis tegoed te claimen. Deze kun je vervolgens besteden aan MANTA of een van de andere meer dan 200 verschillende crypto’s.

Pak 10 euro gratis

Join de Cryptonite Familie!

Corné Marchand is sinds de bull-run van 2017 actief in het beleggen en traden van crypto. Sinds januari 2021 is hij een eigen online platform gestart waarmee hij inmiddels al meer dan 2.500 mensen heeft geholpen om winstgevend te leren investeren en traden in crypto.

Wat onderscheidend is aan de methodes van Corné, is dat alles in jip-en-janneketaal wordt uitgelegd. Zo is het gemakkelijk voor iedereen te begrijpen, wat Corné ook terug ziet bij zijn leden. Mannen en vrouwen, van jong tot oud, zijn aan de slag gegaan met de Cryptonite methodes en traden nu winstgevend.

Corné’s slogan: ‘’kom bij de kleine groep met wolven en verlaat de kudde met schapen.’’

Wil je meer leren over de methodes van Corné, dan kun je je aanmelden voor zijn gratis cryptocurrency training.

Eerst wat meer te weten komen over Corné Marchand en zijn platform? Klik dan op deze link!


Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment