Floki stijgt 18%, BNB naar nieuw prijsrecord, wat nu?

Louise de Graaf


De cryptomarkt kleurt de afgelopen 24 uur groen. Bitcoin (BTC) en de meeste altcoins zetten mooie stijgingen neer. Hierin valt vooral BNB op. Die coin zette namelijk een nieuw record neer! Waar letten analisten nu op om te zien of deze stijging door gaat zetten?

Crypto Radar: bitcoin in gevarenzone, memecoins opvallend beweeglijk

Crypto Radar: bitcoin in gevarenzone, memecoins opvallend beweeglijk

Blik op de cryptomarkt: Bitcoin breekt 70.000 dollar

Maar eerst een algemene blik op de markt zoals die er nu voorstaat. De totale marktkapitalisatie is de afgelopen 24 uur met 1,4 procent toegenomen, waarmee de markt nu 2,6 biljoen dollar waard is.

Daarbij is het handelsvolume fors toegenomen. De stijging van ruim 24 procent is een duidelijk teken dat de markt aan het opleven is. Bitcoin begon gisteren in een snelle beweging door de 70.000 dollar breken, wat een groene golf op de markt veroorzaakte.

Na de uitbraak kon BTC echter niet verder doorzetten en kwam de koers tot stilstand vlak onder de 71.000 dollar. Op het moment van schrijven is bitcoin 71.030 dollar waard op crypto exchange Bybit (Powered by SATOS).

Op de Nederlandse cryptobeurs Bitvavo komt de bitcoin prijs in euro daarmee uit op 65.276.

BNB koers stijgt tot nieuw record, FLOKI dik in de plus

Dan de altcoins. Daar zijn een aantal opvallende stijgers te vinden. Floki (FLOKI) valt daarbij vooral op. De memecoin steeg de afgelopen 24 uur met 18 procent in waarde.

Ook uniswap (UNI) deed het goed. De nummer 19 van de markt staat bijna 13 procent in de plus en is daarmee bijna 11 dollar waard.

Binnen de top 10 zien we tevens een aantal interessante ontwikkelingen. Zo staat BNB, de crypto die voorheen nauw aan Binance verbonden was, 5,7 procent in het groen. BNB is daarmee nu 702 dollar waard. Zes uur geleden zette de op drie na grootste cryptocurrency zelfs een nieuwe all-time high neer.

BNB steeg de afgelopen 24 uur behoorlijk en zette zelfs een nieuw prijsrecord neer.
BNB steeg de afgelopen 24 uur behoorlijk en zette zelfs een nieuw prijsrecord neer.

Wessel Kersting, analist binnen de Crypto Insiders Discord, deelt waar hij nu op let om te zien of BNB verder door kan zetten:

“BNB heeft met veel kracht zijn all-time high van $691 doorbroken, een mooie prestatie! Op dit moment wil ik echter bevestiging zien van deze stijging. Het is belangrijk dat we boven de vorige all-time high kunnen sluiten op de dagelijkse grafiek, en uiteindelijk zelfs rond dit niveau steun kunnen vinden. Mocht dit gebeuren, dan kunnen we uitkijken naar de discovery fase van BNB.”


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

10 euro gratis crypto, zoals BNB, bij Bitvavo

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto zoals bitcoin of BNB te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo 10 euro gratis aan nieuwe gebruikers.

Pak €10,- gratis!


Post Views: 287

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment