Glenn’s slimme ‘bitcoin dominantie strategie’ brengt hem forse winsten

Louise de Graaf


Bitcoin (BTC) heeft zich het afgelopen anderhalf jaar bewezen als de koning van de cryptomarkt. Sinds de markt uit zijn donkere bearmarkt is gekropen, heeft vooral bitcoin de spotlights opgeëist. Enkele slimme crypto-fanaten voorzagen dit en hebben er naar gehandeld

De Amerikaanse Glenn Doherty behoort tot deze selecte groep die de bitcoin dominantie gebruikt als strategie om maximale winsten te behalen. Deze aanpak heeft hem veel succes opgeleverd, en ook talloze anderen die zijn transacties hebben gekopieerd op handelsplatform eToro.

Copy Trading komt niet overeen met beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Memeinator altcoin hoopt optimaal van nieuwe bullrun te profiteren

Memeinator altcoin hoopt optimaal van nieuwe bullrun te profiteren

Ethereum, bitcoin en talloze altcoins

Glenn is een ware crypto-enthousiast die met veel plezier hele dagen in de dynamische crypto-industrie duikt. Hij is al heel wat jaartjes actief in markt en heeft inmiddels dus een enorme bak aan ervaring bij elkaar gesprokkeld.

Glenn doet veel fundamentele analyse naar cryptoprojecten, en steekt alleen ergens zijn zuurverdiende centen in als hij overtuigd is van de onderliggende waarde.

Hij heeft een select portfolio van 8 verschillende cryptomunten. Ethereum (ETH) vormt momenteel de grootste positie in zijn portfolio, goed voor meer dan 35% van zijn totale bezittingen. Bitcoin volgt op de tweede plaats, met ruim 27% van het totaal.

Naast de twee grootste cryptomunten van de sector heeft de doorgewinterde crypto-enthousiast nog verscheidene kleinere munten in bezit: polygon (MATIC), chainlink (LINK), tezos (TZS), stellar (XLM), decentraland (MANA) en iota (IOTA).

Unieke bitcoin dominantie strategie

Glenn’s strategie is nog veel breder dan uitsluitend een uitgebreide fundamentele analyse.

Hij heeft namelijk een zorgvuldig exitplan voor zichzelf opgesteld. Bij elke cryptomunt heeft hij vastgelegd op welke prijs hij een deel van zijn positie zal sluiten.

Bovendien gebruikt hij de bitcoin-dominantie als leidraad bij het bepalen van de belangrijkste activa in zijn portfolio.

De bitcoin dominantie geeft aan hoe groot het aandeel van bitcoin is binnen de totale cryptomarkt. Op basis van technische analyse en de algemene staat van de markt probeert Glenn te voorspellen waar de indicator zich heen zal bewegen.

Bij een stijgende bitcoin dominantie presteert bitcoin simpelweg beter dan de rest van de markt. Andersom duidt een dalende dominantie op een verschuiving waarin altcoins centraal komen te staan in de markt.

De bitcoin dominantie heeft een indrukwekkende opmars gemaakt sinds de start van 2023, en Glenn heeft hier volop van geprofiteerd door voornamelijk de focus te hebben gelegd op bitcoin. Dit heeft hem vorig jaar een winst van 105,32% opgeleverd, en ook dit jaar staat hij weer meer dan 43% in het groen.

Glenn’s aanpak kan voor velen als ingewikkeld worden beschouwd. Het populaire handelsplatform eToro biedt wat dat betreft de ideale oplossing middels zijn unieke CopyTrading-functie. Maak gratis een account aan en profiteer direct van de expertise van Glenn of duizenden andere handelaren.


eToro is een multi-asset platform dat zowel beleggen in aandelen en crypto-activa aanbiedt, als ook handel in CFD’s.

Houd er rekening mee dat CFD’s complexe instrumenten zijn en gepaard gaan met een hoog risico om snel geld te verliezen vanwege hefboomwerking. 50% van de retail beleggersaccounts verliest geld bij het handelen in CFD’s met deze aanbieder. U moet overwegen of u begrijpt hoe CFD’s werken, en of u het hoge risico kunt dragen om uw geld te verliezen.

Deze communicatie is alleen bedoeld voor informatieve en educatieve doeleinden en mag niet worden beschouwd als beleggingsadvies of een beleggingsaanbeveling. Eerdere prestaties zijn geen indicatie voor toekomstige resultaten.

Copy Trading staat niet gelijk aan beleggingsadvies. De waarde van uw investeringen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

Beleggen in cryptoactiva is zeer volatiel en in sommige EU-landen ongereguleerd. Geen consumentenbescherming. Belasting op winsten kan van toepassing zijn.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en doet geen uitspraken en aanvaardt geen aansprakelijkheid wat betreft de nauwkeurigheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is voorbereid door onze partner met gebruik van publiekelijk beschikbare niet-entiteitsspecifieke informatie over eToro.

De markt een stapje voor blijven? Join onze bruisende Discord-community met meer dan 12.000 leden! Hier kun je eenvoudig discussiëren over de laatste crypto-trends en verwachtingen.

Altijd een stap voor blijven? Sluit je aan bij onze Discord-community met meer dan 12.000 leden. Bespreek de laatste crypto-trends en verwachtingen en blijf op de hoogte van alle verdere ontwikkelingen. Doe mee!


Post Views: 22

Geen belangrijk crypto nieuws meer missen? Volg dan ons spiksplinternieuwe Whatsapp Kanaal. Hier houden we je 7 dagen per week op de hoogte van het belangrijkste crypto nieuws.



Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment