Hoe “buy the rumour, sell the news” de bitcoin koers en ETF beïnvloeden

Louise de Graaf


In mijn nieuwste video duik ik weer diep in de wereld van crypto.

Ik bekijk de laatste marktontwikkelingen, onderzoek de koersen van bitcoin (BTC) en ethereum (ETH) en deel mijn inzichten speciaal met jullie!


Bitcoin ETF’s stijgen boven honderden andere beursfondsen uit

  • icon-bitcoin

    Bitcoin nieuws

Bitcoin koers reageert niet als verwacht op ETF lancering

Recent hebben we eindelijk de goedkeuring van de eerste spot bitcoin exchange-traded funds (ETF’s) in de VS gehad. Het was een historisch moment voor de crypto-wereld, maar de koersen reageren niet zoals verwacht.

De ETF’s hebben afgelopen week al een aanzienlijke instroom aan kapitaal gezien, maar het was duidelijk niet genoeg om de koersen ook omhoog te sturen. De realiteit leert ons dat marktreacties niet altijd uitpakken als verwacht.

Het lijkt erop dat we te maken hebben met een zogeheten “buy the rumour, sell the news” incident. In de video ga ik hier dieper op in en bekijk ik wat dit kan betekenen voor de toekomstige waarde van bitcoin.

Ethereum, S&P 500 en de invloed op de crypto markt

Naast bitcoin heb ik ook de recente prestaties van de ethereum koers geanalyseerd, evenals de invloed van de S&P 500 op de cryptomarkt.

Het is interessant om te zien hoe externe economische factoren en de prestaties van traditionele markten een rol spelen in de waardering van cryptocurrencies zoals ethereum. Deze analyse biedt een dieper inzicht in de complexe dynamiek tussen verschillende markten.

Deze video is een diepgaande verkenning van de huidige trends in de cryptomarkt, met een speciale focus op de invloed van bitcoin-ETF’s en de correlatie tussen ethereum en traditionele financiële indices.

Ik nodig je uit om de video te bekijken voor een beter begrip van deze complexe onderwerpen. Samen kunnen we de nuances van de cryptomarkt ontrafelen en beter geïnformeerde beslissingen nemen over onze investeringen.


🎁 Begin het nieuwe jaar goed: €10,- gratis crypto naar keuze

Join de “de Bitcoin Consultant” community

John sluit zijn video’s altijd af met “happy trading”. Want dat is wat hij voor traders doet: hij maakt de moeilijke materie begrijpelijk middels de Youtube video’s en cursusaanbod waardoor traden een “happy” onderneming wordt. Duizenden hebben zijn cursussen al gevolgd en je kunt hier beginnen met de gratis kennismakingscursus. Naast de wekelijkse video’s kun je ook meer updates krijgen in zijn gratis Telegram.

Post Views: 50Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment