Hoe word je winstgevend in crypto? De 4 fases naar succes

Louise de Graaf


Op Doopiecash HQ houden we ons voornamelijk bezig met traden en het creëren van content omtrent het zo nauwkeurig mogelijk timen van de markt. Dit gaat niet zonder slag of stoot wat de leerweg in de materie van het crypto traden enorm lastig maakt. Het kost tijd en weerbaarheid tegen de grootste tegenslagen en je moet leren omgaan met grote successen.

In deze video zitten Berry en Mike aan tafel om de verschillende fases in kaart te brengen en hoe ze dit zelf hebben ervaren.

Het leertraject word opgedeeld in 4 fases:


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

  • Advertentie
  • GoldRepublic

Puppy fase

Je komt net kijken en moet nog ontdekken hoe alles werkt welke platformen, zoals een crypto exchange, je moet gebruiken.

Advertisement

Pitbull fase

De grind fase. Je bijt je vast en probeert zoveel mogelijk nieuwe dingen toe te voegen aan je systeem. Je moet leren wat werkt en wat niet!


📈 Bitcoin verdienen? Eenvoudig vanuit huis, geen technische kennis nodig!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Border Colliefase

Je moet slimmer zijn dan de rest. Je moet minder doen voor meer resultaat, maar waar doe je dat nou precies?


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

  • Advertentie
  • Bitvavo

Geldwolf

Je bent succesvol in traden en/of investeren. Hoe ga je hiermee om? Denk je aan diversificatie? Geld vergaren is 1 ding, het behouden een 2e.

Bekijk de video hierboven waarin we al deze fases uitgebreid bespreken.

Leer bitcoin traden met DoopieCash

DoopieCash biedt een breed scala aan mogelijkheden voor iedereen die wil leren traden. Voor de echte beginners is er de gratis cursus crypto trading. Deze cursus is speciaal ontworpen om beginners te helpen en mee te nemen in de wereld van cryptocurrencies.

Voor degenen die al enige ervaring hebben of meer willen leren, biedt DoopieCash Trading Leerprogramma’s. Deze programma’s zijn geen basis- of allroundcursussen met veel onnodige onderwerpen, maar twee makkelijk te volgen en zelf ontworpen trading systemen. De mannen van DoopieCash hebben dus voor ieder wat wils!Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment