koers dreigt te dalen naar $62,50

Louise de Graaf


Solana (SOL) heeft recent een opmerkelijke stijging gemaakt, maar lijkt inmiddels wat kracht te verliezen. In dit artikel bespreken we een SOL analyse, afkomstig uit onze Premium omgeving, en bekijken we de recente koersbewegingen en mogelijke toekomstige bewegingen. Dit kan investeerders helpen wel overwogen keuzen te maken.

Ontdek meer analyses in onze Premium omgeving, waar je voor slechts 1 euro 30 dagen lang toegang krijgt. Let op: deze analyse dient enkel ter informatie en onze analisten zijn geen financieel adviseurs.


Goed nieuws! ğŸŽ‰ Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto 🚀

Technische analyse solana (SOL)

De analisten van Crypto Insiders analisten onlangs hebben een nieuwe SOL analyse gepubliceerd in de Premium omgeving. Hierin deelden zijn het volgende:

“Na een periode van een sterke stijging, hebben we plotseling een scherpe daling gekregen voor solana. Op basis van onze huidige analyse verwachten wij dat deze daling zal doorzetten.

 

Het is mogelijk dat SOL onder de recente daling, die eindige op $62,50, weer uitkomt. We richten onze aandacht echter eerst op het niveau van $75. Indien de SOL koers weer snel boven dit punt komt, kan dit een indicatie zijn dat de opwaartse trend toch onverwachts snel doorzet.

 

In de Premuim omgeving houden we deze ontwikkeling natuurlijk nauw in de gaten. Een doorbraak boven de $75 kan een belangrijk keerpunt betekenen.”

Datum analyse: 11 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/IiD0s9gm/

Toegang tot 400+ cryptovaluta met iDeal?

Ontdek Bybit, nu in samenwerking met SATOS, speciaal gericht op de Nederlandse markt met euro en iDeal-ondersteuning. Deze samenwerking zorgt voor soepele stortingen en euro-opnames, ondersteund door een Nederlandstalige helpdesk. Met een assortiment van meer dan 400+ cryptovaluta, biedt Bybit het meest uitgebreide aanbod in Nederland. Schrijf je in via deze link en maak kans op bonussen tot wel €30.000

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 129Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment