Koers klaar voor flinke opwaartse beweging

Louise de Graaf


In dit artikel kijken we naar de analyse van NEAR Protocol (NEAR), rechtstreeks uit de Premium omgeving van Crypto Insiders. We bieden inzicht in de recente ontwikkelingen en toekomstperspectieven van deze cryptovaluta.

Voor meer analyses nodigen we je uit in onze Premium omgeving. Voor slechts 1 euro kun je 30 dagen lang alles ontdekken wat wij te bieden hebben. Onthoud dat dit slechts informatief is en geen financiële advies.

Technische analyse near protocol (NEAR) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe NEAR analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“Sinds vorige maand heeft NEAR een indrukwekkende stijging laten zien. Hoewel de munt even aan het consolideren was, gebeurde dit perfect binnen de groene koopzone. Precies daar hebben wij dan ook onze positie opgebouwd.

 

Onze analyse wijst nu op een aanstaande stijging om de laatste wave van het Elliott Wave patroon te voltooien. Onze verwachting is dat deze stijging de NEAR koers richting de $3 zal duwen.

 

Echter, de exacte eindbestemming van deze stijging is momenteel nog niet met volledige zekerheid te bepalen. We blijven de prijsontwikkelingen nauwlettend volgen en zullen meer info direct in de Premium omgeving delen zodra we die hebben.”

Datum analyse: 17 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/aI3GWqYy/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

Bybit, gestart in 2018, biedt handelaren snel toegang tot nieuwe crypto’s. Met meer dan 400 verschillende cryptovaluta’s – het grootste aanbod in Nederland – geeft Bybit je een voorsprong. Hier kun je ook gemakkelijk succesvolle handelaren kopiëren, waardoor je veel tijd bespaart en je strategie verbetert. Ideaal voor zowel nieuwkomers als ervaren investeerders. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment