korte daling gevolgd door 200% stijging

Louise de Graaf


In dit artikel bekijken we een analyse uit de Premium omgeving van litecoin (LTC), een van de eerste altcoins, die bekend staat om snellere transactietijden dan bitcoin (BTC).

Onze technische analyse biedt inzicht in de huidige koersontwikkelingen van LTC en potentiële toekomstige bewegingen. Deze informatie is waardevol voor zowel beleggers die LTC al in hun portfolio hebben als voor degenen die overwegen om in te stappen.

Ontdek meer in onze Premium omgeving, waar je voor slechts €1 een proefperiode van 30 dagen kunt starten.


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

Technische analyse litecoin (LTC) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs de volgende LTC analyse gedeeld in de Premium omgeving:

“Voor litecoin blijven we bij onze huidige verwachting. Deze situatie toont een 12345 Elliott Wave patroon, dat fungeert als een innerwave van een grotere Wave C.

 

Dit wijst ons op de mogelijkheid van een aanstaande korte correctie, die de koers zou kunnen doen dalen naar het bereik tussen $50 en $60.

 

Hoewel deze verwachting op korte termijn neerwaarts lijkt, zijn we nog steeds zeer positief over de toekomst van LTC. We verwachten namelijk dat, op middellange termijn, litecoin een aanzienlijke stijging zal doormaken.

 

Als het patroon zich blijft ontwikkelen zoals we nu voorzien, kunnen we zelfs spreken over potentiële doelkoersen rond de $150, ofwel stijgingen van ongeveer 200%.“

Datum analyse: 14 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/r3B9pWA9/

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment