meer opwaartse bewegingen in zicht

Louise de Graaf


Avalanche (AVAX) is hard aan het stijgen. In onze Premium omgeving doken onze analisten dieper in de oorzaken en mogelijke gevolgen van deze trend. De onderstaande analyse biedt nieuwe inzichten in de koers die jou kunnen helpen bij het maken van investeringskeuzes.

Word lid van onze Premium omgeving voor slechts 1 euro en krijg 30 dagen toegang tot exclusieve content. Onthoud: onze analyses zijn informatief en geen financieel advies.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Nieuwe instapkansen voor avalanche (AVAX)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe AVAX analyse beschikbaar gesteld in de Premium omgeving. In deze analyse hebben zij de volgende punten naar voren gehaald:

“AVAX maakt een enorm harde stijging sinds het begin van deze maand mee. Deze opwaartse beweging vormt een 12345 Elliott Wave patroon, wat interessant is omdat dit een innerwave is van een grotere wave 3.

 

Op basis van onze analyse verwachten we een ABC Elliott Wave patroon naar beneden, richting een de groene zone rond de $34. Hier zullen we persoonlijk overwegen om onze positie uit te breiden. We anticiperen namelijk op een verdere opwaartse beweging in de vorm van wave 5.

 

Een belangrijk aspect om in gedachten te houden is ons invalidatieniveau, dat ligt op $25. Als de markt onder dit niveau daalt, zullen we onze huidige verwachtingen moeten heroverwegen.”

Datum analyse: 12 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/3HrYEUjr/

Advertisement

Volg Nederland’s top crypto handelaren op Bybit

Bybit, opgericht in 2018, heeft zich onlangs gericht op de Nederlandse markt en biedt nu euro transacties zonder extra kosten en ondersteuning voor iDeal. Met meer dan 400 cryptovaluta heeft Bybit het grootste crypto-aanbod in Nederland. De beurs, met een Nederlandstalige helpdesk, vergemakkelijkt crypto-handel en stelt gebruikers in staat om transacties van top-handelaren te kopiëren. Dit biedt een unieke kans om te profiteren van marktvolatiliteit. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment