Memeinator altcoin hoopt optimaal van nieuwe bullrun te profiteren

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Memeinator (MMTR) is op 29 mei om 15.00 uur UTC verschenen op de MEXC en Uniswap exchanges. Dit volgde op de zeer succesvolle presale, waarbij Memeinator een indrukwekkend bedrag van $7,7 miljoen ophaalde. Het potentieel rond deze memecoin is naar eigen zeggen enorm en potentiële investeerders staan ​​te popelen om vroege posities veilig te stellen nu Memeinator zijn reis naar $1 miljard begint.

Voor degenen die hebben deelgenomen aan de presale: claimen is alleen mogelijk op de officiële website van Memeinator.


🚀 Nederlandse exchange viert bullmarkt: iedereen gratis crypto naar keuze

Memeinator bruist van potentieel en utility

De meeste memecoins slagen uitsluitend op hype. Memeinator rekent echter niet alleen op de enorme fanfare die het heeft gegenereerd. Deze populaire nieuwe meme coin heeft een volledig werkend ecosysteem en robuuste fundamenten. Met uitzonderlijk bullish marktomstandigheden voor meme coins lijkt MMTR dit jaar en daarna klaar te zijn.

De memecoin sensatie leunt in het verhaal van de hoofdpersoon, Memeinator, teruggestuurd van het jaar 2077 naar de dag van vandaag. Het voert zijn zoektocht uit om de zwakke oogst van memecoins te verslaan en de ruimte te verzadigen. Hiermee is Memeinator van plan een nieuwe standaard voor memecoins vast te stellen.

Met de Meme Warfare game kunnen spelers in de schoenen van de Memeinator stappen en rivaliserende meme coins aan gruzelementen schieten. Samen met de binnenkort te verschijnen NFTs maakt MMTR zich op om de marktkapitalisatie van $1 miljard te doorbreken.

Deflatoire tokenomics en staking

De prikkels en deflatoire tokenomics van Memeinator vormen een aanzienlijke aantrekkingskracht op early adopters. Nadat de eerste staking pool was geëindigd, lanceerde Memeinator op 28 mei een nieuwe staking pool. Poule 1 stakers die zich bij Poule 2 willen aansluiten, kunnen hun tokens overdragen. Houders die voorheen niet gestaket hebben, kunnen hun tokens gelijk in Poule 2 staken.

Geïnteresseerde stakers kunnen tot 60% APY verdienen bij een maximale lock-up van 6 maanden. De driemaandelijkse token burns en staking prikkels van Memeinator beperken het circulerende aanbod van MMTR tokens. Dit verminderde aanbod verhoogt de druk op het token aan de koopzijde, wat zou kunnen leiden tot een prijsstijging voor houders van MMTR.


Start gratis met crypto 📈: Alle Nederlanders krijgen in mei gratis crypto

MMTR heeft alles in huis

Memeinator heeft het perfecte moment gekozen om te lanceren. 2024 was het jaar van de meme coins, waarbij de afgelopen maanden een aantal grote namen flink gestegen zijn. Pepe is sinds de lancering iets meer dan een jaar geleden met meer dan 1000% gestegen. Solana meme coins zoals Bonk en dogwifhat zijn de afgelopen zes maanden respectievelijk met ongeveer 6000% en 2000% geëxplodeerd.

Bovendien zijn er bredere factoren in de markt voor crypto die de zaken een duwtje in de rug geven. De goedkeuring van Bitcoin ETFs en de hype rond de halving houden de gemoederen al een tijdje bezig. En de recente goedkeuring van Ethereum ETF heeft altcoins – en vooral meme coins – nog een reden gegeven om enthousiast te zijn. Pepe’s recente all-time high is een perfect voorbeeld.

Het is niet verwonderlijk dat de marktkapitalisatie van meme coins rond de $60 miljard ligt.


🚀 Alle Nederlanders krijgen 1.5 miljoen PEPE gratis van Nederlands platform

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Het marketingplan voor Memeinator

Het brein achter Memeinator heeft een ambitieus marketingplan opgesteld om het momentum vast te houden, van een uitverkochte presale lancering tot aan het doel om een ​​marktkapitalisatie van $1 miljard te bereiken.

Memeinator zal regelmatig AMA sessies met het ontwikkelingsteam houden, waaronder tweewekelijkse sessies waarbij leden van de community hun vragen aan de top kunnen stellen en updates rechtstreeks van de bron kunnen ontvangen. Bovendien is Memeinator van plan om samen te werken met zijn belangrijkste mediapartners om een ​​nieuwe groep investeerders naar het project te halen en Key Opinion Leaders in te zetten om de zichtbaarheid van het project bij een nieuw publiek te vergroten. Het robuuste marketingplan van het project zal advertenties blijven weergeven op duizenden branchespecifieke websites om nog meer aandacht te trekken terwijl het zich voorbereidt op de lancering op de exchanges.

Met een bloeiende community van meer dan 100.000 leden op zowel X als Telegram is Memeinator nog maar net begonnen. Het team heeft al blijk gegeven van de toewijding om de roadmap te verwezenlijken, met Meme Warfare en de NFT fan art collectie in de maak. De listing van Memeinator is de laatste stap voordat de missie naar de maan van start gaat, wat vertrouwen wekt in het potentieel ervan.

Memeinator is te koop op MEXC en Uniswap.


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


Post Views: 0

Elke dag iets nieuws in de wereld van crypto! Blijf 7 dagen per week op de hoogte door ons te volgen op Instagram.

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment