nieuwe kans in groene koopzone

Louise de Graaf


In dit artikel bekijken we een analyse van fantom (FTM) afkomstig uit onze Premium omgeving. Deze analyse biedt inzicht in de huidige trends en technische aspecten die de toekomst van FTM kunnen beïnvloeden. Dit is essentieel voor iedereen die geïnteresseerd is in de FTM koers.

Ontdek meer analyses en content door je aan te melden voor onze Premium omgeving. Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot exclusieve inhoud. Let wel, deze informatie is puur informatief en geen financieel advies.

Technische analyse fantom (FTM) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs een nieuwe FTM analyse gedeeld. Alle Premium leden kregen direct toegang tot de volgende analyse:

“We zijn positief over FTM en zien een mooie kans voor groei op basis van het 12345 Elliott Wave patroon dat zich aan het vormen is.

 

We zijn persoonlijk van plan om te overwegen FTM te kopen in wat wij de ‘groene koopzone’ noemen, tussen $0,3965 en $0,4083. Het lijkt er sterk op dat de koers daar steun zal vinden en zijn opwaartse trend zal hervatten.

 

We houden ook een ander belangrijk punt in de gaten: $0,3373. Als de koers daaronder zakt, zullen we onze aanpak heroverwegen. Ons team staat klaar om te reageren op veranderingen en onze strategie bij te stellen waar nodig.”

Datum analyse: 16 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/d4YWy0rw/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

Bybit, gestart in 2018, biedt handelaren snel toegang tot nieuwe crypto’s. Met meer dan 400 verschillende cryptovaluta’s – het grootste aanbod in Nederland – geeft Bybit je een voorsprong. Hier kun je ook gemakkelijk succesvolle handelaren kopiëren, waardoor je veel tijd bespaart en je strategie verbetert. Ideaal voor zowel nieuwkomers als ervaren investeerders. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment