opmaat naar explosieve 90% stijging

Louise de Graaf


In ons nieuwste artikel onderzoeken we aave (AAVE), een gedecentraliseerd leenplatform dat een sleutelrol speelt in de DeFi-sector. Deze technische analyse uit onze Premium omgeving biedt inzicht in AAVE’s koers en toekomstige trendvoorspellingen.

Dit artikel is een must-read voor iedereen die nog een laatste puzzelstukje in zijn eigen analyse mist. Ontdek meer door voor slechts €1 toegang te krijgen tot onze Premium omgeving, waar je 30 dagen lang diepgaande analyses kunt verkennen en kunt discussiëren met andere crypto-enthousiastelingen en experts.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Technische analyse AAVE koers

De analisten van Crypto Insiders hebben weer hun best gedaan met een nieuwe analyse voor AAVE. Zij deelden onlangs het volgende in de Premium omgeving:

“We zien dat AAVE een opwaarts 12345 Elliott Wave patroon vormt als innerwave voor een grotere wave 1. We bevinden ons nu in de correctieve fase van wave 2 binnen dit grotere patroon.

 

Onze verwachtingen zijn dat de koers zich zal stabiliseren in de groene koopzone, ergens tussen de $72 en $79. Deze specifieke groene koopzone is bijzonder krachtig omdat het samengesteld is uit sterke Fibonacci-niveaus: de 50% en 61,8%, evenals een 100% niveau.

 

Dit samenspel van ondersteuningen biedt een basis waarvan we verwachten dat wave 2 zal eindigen en waar de krachtige derde wave zal beginnen. Als deze derde wave start, verwachten we een zeer sterke stijging die de koers potentieel naar de blauwe zone rond de $184 kan brengen, ofwel een stijging van bijna 90%. 

Datum analyse: 21 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/lcPdgAX1/

Gratis crypto naar keuze

Ben je op zoek naar een betrouwbare partij om crypto zoals bitcoin of ethereum te kopen? In samenwerking met Crypto Insiders geeft het Nederlandse handelsplatform Bitvavo een welkomstbonus aan alle lezers. Maak via deze link een account aan bij Bitvavo ontvang gratis crypto, én handel de eerste 10.000 euro zonder transactiekosten.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 10Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment