Polygon (MATIC) koers maakt zich klaar voor een forse daling

Louise de Graaf


In dit artikel richten we ons op de koers van polygon (MATIC), een sleutelspeler in het vergroten van de schaalbaarheid en connectiviteit van Ethereum. Deze technische analyse, afkomstig uit onze Premium omgeving, biedt koersvoorspellingen van de MATIC koers van onze analisten.

Voor meer diepgaande analyses en interactie met experts en mede-investeerders, nodigen we je graag uit om voor slechts €1 onze Premium omgeving te verkennen voor een proefperiode van 30 dagen.

Nieuwe instapkansen voor polygon (MATIC)

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren.

Onze experts geloven dat MATIC binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“MATIC heeft precies volgens verwachtingen een aanzienlijke stijging doorgemaakt. Dit laat zien hoe nauwkeurig onze eerdere voorspellingen waren, waarbij we een stijging van ongeveer $0,50 naar de $1 hadden voorzien.

 

Deze stijging was naar ons idee het begin van een 12345 Elliott Wave patroon. Nu de koers de zone rond de $1 heeft bereikt, die wij intekenen als het einde van de eerste wave, bereiden we ons voor op de volgende fase in dit patroon.

 

In de komende periode verwachten we een geleidelijke daling richting de groene koopzone tussen $0,68 en $0,74. Dit is een belangrijke zone, aangezien we vanaf daar een nieuwe opwaartse beweging verwachten.”

Datum analyse: 14 november. Tradinview link: https://www.tradingview.com/x/yd9sJTmU/

Even tussendoor: een gouden kans

Te midden van de economische onzekerheid en de stijgende waarde van Bitcoin en goud, biedt Crypto Insiders in samenwerking met GoldRepublic een unieke actie: investeer 100 euro en ontvang 1 gram goud gratis, ter waarde van circa 60 euro. Een perfecte kans om met voordeel je beleggingsportfolio uit te breiden.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleindenWebsite

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment