Ripple (XRP) koers ontwaakt eindelijk, maar is het de juist kant op?

Louise de Graaf


Vandaag richten we ons op ripple (XRP), een veelbesproken cryptocurrency die bekend staat om zijn grensoverschrijdende betalingssysteem. We gaan de koersverwachting van XRP voor de komende tijd onder de loep nemen. Deze analyse is afkomstig uit onze Premium omgeving.

Zoek je meer analyses of heb specifieke vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je al je vragen direct aan onze experts kunt stellen. Onthoud dat deze informatie bedoeld is ter ondersteuning en geen financieel advies is.

Technische analyse ripple (XRP)

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe XRP analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin zeiden zij het volgende:

“XRP heeft de afgelopen tijd weinig opwinding veroorzaakt, waarbij de koers maandenlang binnen hetzelfde bereik bleef. Echter, na de marktcrash op 3 januari, lijkt er eindelijk weer beweging te komen in de koers.

 

Op dit moment zien wij een WXY Elliott Wave patroon in ontwikkeling, waarbij alleen de laatste Y-wave nog ontbreekt. Hierdoor verwachten we dat de XRP koers de komende tijd langzaam zal dalen.

 

Als XRP toch een sterkere opwaartse trend wil laten zien, zal er een volledig nieuwe structuur in de grafiek moeten ontstaan.”

Datum analyse: 3 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/zcHNobbf/

Grafieken zijn afkomstig van TradingView. Hiermee kun je eenvoudig crypto analyses maken, zoals een ETH USD chart.

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door een samenwerking van Bybit met SATOS krijgen Nederlandse cryptohandelaren nu toegang tot een uitgebreid aanbod van meer dan 400 nieuwe cryptovaluta’s. Deze ontwikkeling, gecombineerd met de acceptatie van Nederlandse betaalmethoden zoals iDEAL en de beschikbaarheid van Nederlandstalige klantenservice, positioneert Bybit als een topkeuze voor Nederlandse investeerders in de cryptomarkt. Nieuwe klanten komen in aanmerking voor aantrekkelijke bonussen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 158Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment