Ripple (XRP) vormt opvallend patroon, eerst een dip, dan een stijging?

Louise de Graaf


Matthew Dixon, CEO van fintech- en analyseplatform Evai, laat weten dat ripple (XRP) een opmerkelijk patroon begaat dat mogelijk wijst op een stijging. Hij geeft ook aan in zijn bericht op X dat er een grote kans is dat XRP nog 1 keer daalt, om vervolgens een hogere koers te bereiken.


🚀 Gratis crypto: Nederlandse broker maakt lezers van Crypto Insiders vandaag SHIB miljonair; pak jouw gratis 1.500.000 SHIB

  • Advertentie
  • Anycoin Direct

Dixon ziet opmerkelijk XRP patroon

Dixon ziet een opmerkelijk patroon ontstaan volgens de Elliott Wave Theory, een vorm van technische analyse die traders gebruiken om prijsbewegingen te voorspellen door terugkerende golfpatronen te identificeren. Dit patroon bestaat uit een volledige cyclus uit acht golven waarvan vijf ‘impuls’ golven met de algemene trend meebewegen en worden gevolgd door drie ‘corrigerende’ golven.

De analyse van Dixon op X wijst nu dus op de voltooiing van een Elliott Wave-patroon op de grafiek van XRP, indien in lijn met eerdere bitcoin-trends. Hij geeft aan dat er misschien nog eerst een dip komt van de d- naar e-golf, voordat hij een aanzienlijke stijging ziet voor XRP.

Huidig verloop XRP koers

De prijs van XRP blijft veerkrachtig en staat vandaag op iets meer dan $0,62. Met een marktkapitalisatie van $33,59 miljard staat het als zesde grootste crypto, nadat Solana eerder in de maand XRP voorbij ging, dankzij een uitblinkende stijging.

Ondanks de rechtszaak van de Amerikaanse financiële toezichthouder, de Securities and Exchange Commission (SEC), was het eerder dit jaar wel succesvol doordat het bedrijf won van de SEC. Echter heeft de rechtszaak nog steeds grote invloed en drukt het op de prijs van XRP.

Vandaag was in het laatste XRP nieuws te lezen dat het netwerk bijna een opvallende mijlpaal bereikt heeft. Volgens data zijn er inmiddels miljoenen XRP wallets, en wordt bijna de 5 miljoen aangetikt. Lees meer over dit nieuws in dit artikel. 

Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment