Solana (SOL) koers kan weer stijgen na het bereiken van deze steunzone

Louise de Graaf


Solana (SOL), geroemd om zijn verwerkingssnelheid, staat vandaag in de spotlight van onze analyse. We focussen op de koersverwachting voor SOL voor de nabije toekomst. Dit artikel bevat een technische analyse afkomstig uit onze Premium omgeving.

Geïnteresseerd in meer details of heb je vragen? Je krijgt voor 1 euro 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar onze analisten klaarstaan om je vragen te beantwoorden. Onze analyses dienen ter informatie en zijn geen financieel advies.

Technische analyse solana (SOL)

Recent hebben de analisten van Crypto Insiders een nieuwe SOL analyse beschikbaar gesteld in de Premium omgeving. Ze lichtten toe:

“Het huidige scenario voor SOL oogt nog niet positief. We staan aan de vooravond van een verdere neerwaartse trend, zoals blijkt uit onze recente analyses.

 

Onlangs hebben we een groot 12345 impulsief Elliott Wave patroon gekregen, dat zijn hoogtepunt bereikte op $126. Zoals gebruikelijk bij dergelijke patronen, volgt hierna een correctiefase.

 

Wij anticiperen dat SOL de blauwe steunzone zal gaan opzoeken, die ligt tussen $58 en $68. Dit gebied markeert de 100% en 123,6% Fibonacci niveaus, welke vaak fungeren als het eindpunt van een correctieve beweging. 

 

Vanuit dit niveau verwachten we een aanzienlijke opwaartse beweging. Hoewel de huidige marktsituatie uitdagend lijkt, zien we potentieel voor een sterk herstel na het bereiken van de genoemde steunzone.”

Datum analyse: 20 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/8vEilwTp/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 20Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment