Solana’s groene koopzone: een springplank naar $80

Louise de Graaf


In dit artikel analyseren we solana (SOL), een hoogwaardig blockchain-platform dat snelheid en efficiëntie biedt voor de ontwikkeling van gedecentraliseerde applicaties. Onze Premium analyse onderzoekt de actuele koersontwikkelingen van SOL en biedt een blik op de toekomst.

Deze informatie is cruciaal voor iedereen die in SOL investeert of overweegt te investeren. Voor slechts €1 kun je onze Premium omgeving 30 dagen lang proefdraaien, waar je toegang krijgt tot diepgaandere marktanalyses en de kans om te discussiëren en te leren van crypto-experts en -liefhebbers.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Technische analyse solana (SOL) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een frisse analyse klaargezet voor solana. De volgende inzichten werden als eerste gedeeld met leden van de Premium omgeving:

“Op de grafiek van solana zien we een Elliott Wave patroon met een reeds voltooide wave 3. We bevinden ons nu in de correctieve wave 4, die naar verwachting zal landen in de groene koopzone, die tussen de $41 en $48 ligt. Deze zone is gevormd op basis van belangrijke Fibonacci ondersteuningsniveaus en wordt als een potentieel aantrekkelijk instappunt gezien.

 

Vanuit deze groene zone verwachten we dat SOL een nieuwe opwaartse beweging zal starten, met een doel in de blauwe zone tussen $73 en $80. Deze zone is niet willekeurig bepaald; deze is namelijk gevormd met Fibonacci-extensieniveaus en geven een mogelijke route aan voor de aankomende wave 5.

 

Een belangrijk niveau om in de gaten te houden is het invalidatieniveau op $27,19. Een daling onder dit niveau zou de huidige bullish setup ongeldig maken en kan ons dwingen de analyse te heroverwegen. Tot die tijd blijven we optimistisch en kijken uit naar de potentieel sterke opwaartse beweging die ons richting de hogere prijsdoelen kan brengen.”

Datum analyse: 23 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/S2v01EVm/

Gratis solana of crypto naar keuze

Bitvavo, een van Europa’s meest gebruiksvriendelijke crypto-handelsplatformen, biedt lezers van Crypto Insiders een exclusieve deal. Door je aan te melden via deze link, ontvang je een welkomstbonus en betaal je geen handelskosten over je eerste 10.000 euro aan transacties.

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment