Sterke ondersteuning duidt op stijging

Louise de Graaf


In dit artikel nemen we vechain (VET) onder de loep, een blockchain-platform dat zich richt op het verbeteren van de supply chain management. Deze analyse komt rechtstreeks uit onze Premium omgeving en biedt een overzicht van de huidige koersbewegingen van VET en de verwachtingen voor de nabije toekomst.

Deze analyse kan van  waarde zijn voor nieuwe en ervaren investeerders en handelaren. Wie dieper wil ingaan op crypto of toegang wil tot meer marktanalyses, bieden we een 30-daagse proefperiode van onze Premium omgeving aan voor slechts €1.


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

Technische analyse vechain (VET) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer lang gekeken naar de VET koers. Zij deelden toen de volgende analyse met Premium leden:

“Vechain blijft uitstekend presteren. Wij verwachten een laatste opwaartse beweging richting de $0,024.

 

Wat opvalt, is de sterke bounce van VET vanuit de 100% – 123,6% Fibonacci-zone, die zich bevindt tussen $0,0197 en $0,02035. Deze zone dient nu als een zeer sterke ondersteuning. Idealiter zien we de koers van VET niet meer terugkeren naar deze zone.

 

Vanaf het huidige niveau anticiperen we op een aanzienlijke stijging naar de zone van ongeveer $0,024. Deze verwachting is gebaseerd op de sterke steun die we hebben geïdentificeerd en de algemene positieve trend die we in de markt waarnemen.

 

We houden jullie op de hoogte van de ontwikkelingen en zullen meer informatie delen in onze Premium omgeving zodra deze beschikbaar is.”

Datum analyse: 16 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/yimytt6D/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment