Terra Luna trends bullish, deze altcoin wil profiteren

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


De cryptowinter lijkt voorbij en steeds meer altcoins zijn bezig aan een opwaartse trend. Terwijl het bullish momentum van Terra Luna een potentiële beloning met dubbele cijfers biedt, presenteert de innovatieve aanpak van BorroeFinance ($ROE) een ander soort kans.

>>KOOP NU $ROE TOKENS<<


🔔 Vandaag: Alle Nederlanders crypto-bezitters krijgen €60 gratis goud

Terra Luna rally zet door in afwachting van belangrijke V2.3.2 upgrade

Terra Luna’s LUNC en USTC hebben deze maand een enorme rally doorgemaakt – respectievelijk ongeveer 85% en 350%. Onlangs is Voorstel 11890, getiteld “Upgrade naar V2.3.2 (Sequence Mismatch Issue Resolution)” uitgebracht om een kritiek probleem op te lossen.

Het voorstel zelf is al goedgekeurd door de gemeenschap, maar de validators besloten het te veranderen in een upgrade voorstel. Daarnaast stonden de cryptocurrencies van Terra Luna deze maand in de top van DeFi projecten, mede door de aankondiging van Binance.

De cryptobeurs heeft onlangs 760 miljoen tokens verbrand en zal naar verwachting nog meer LUNC verbranden tijdens deze rally. Deze verbrandingen zijn bedoeld om het tokenaanbod te reguleren, zodat ze de prijs van de token steeds hoger duwen.

De cryptocurrencies van Terra Luna zijn echter niet de enige cryptomunten in een rally. BorroeFinance, hoewel een nieuwkomer op de markt, heeft in korte tijd sprongen gemaakt dankzij zijn revolutionaire technologie.

BorroeFinance verandert het spel in web3-financiering

Terwijl Terra Luna zijn kracht herwint, is BorroeFinance ($ROE) in opkomst als een potentiële superster in de cryptowereld. Dit platform is niet zomaar een cryptocurrency; het is een revolutionaire benadering van financiering in de Web3-ruimte.

BorroeFinance richt zich op een kritieke kloof in de Web3-sector. Traditionele financiële instellingen hebben vaak hun ogen gesloten voor de unieke behoeften van digitale ontwikkelaars, zoals NFT-artiesten en aanbieders van Web3-platforms. BorroeFinance treedt op als een redder en biedt deze vernieuwers een unieke manier om hun financiën te beheren.

Stel je voor dat je vandaag je verwachte inkomsten kunt verkopen en onmiddellijk geld krijgt. Dit concept is niet alleen innovatief, het is transformatief, vooral voor mensen in de creatieve sectoren die vaak te kampen hebben met cashflowproblemen.

BorroeFinance maakt gebruik van blockchaintechnologie om ervoor te zorgen dat elke transactie transparant en veilig is. In een wereld waar vertrouwen goud is, positioneert deze functie BorroeFinance als een betrouwbaar platform, zowel voor verkopers als kopers van inkomensstromen.

BorroeFinance gaat niet alleen over transacties; het gaat over het opbouwen van een gemeenschap. Het platform ziet een wereld voor zich waarin supporters van inhoud en diensten de belangrijkste drijfveren zijn voor bedrijfsgroei. Deze benadering zou de manier waarop Web3 bedrijven worden gefinancierd kunnen herdefiniëren, waardoor het proces democratischer en efficiënter wordt.

>>KOOP NU $ROE TOKENS<<


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

Samenvatting

Terwijl Terra Luna zich herstelt, creëert BorroeFinance een niche in een markt die nog niet is ontdekt. Beiden hebben hun sterke punten: Terra Luna met zijn vernieuwde visie en BorroeFinance met zijn innovatieve benadering van Web3-financiering.

BorroeFinance staat vlak voor de derde fase van de presale, die een prijsstijging van 16,6% zal betekenen ten opzichte van de huidige aanbieding van $0,015, tot $0,0175. Slimme investeerders hebben hun $ROE tokens al op de bank gezet, want meer dan 96% van de tokens is al verkocht.

Lees hier meer over BorroeFinance ($ROE):

Bezoek BorroeFinance Presale | Word lid van de Telegramgroep | Volg BorroeFinance op Twitter


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Post Views: 0

Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment