Thorchain (RUNE) kan 50% stijgen, voorspelt Elliott Wave patroon

Louise de Graaf


Dit artikel focust op thorchain (RUNE), een uniek netwerk dat het mogelijk maakt om verschillende crypto te wisselen zonder een traditionele exchange. In deze analyse, afkomstig uit de Premium omgeving, duiken we in de recente koersactie van RUNE en onderzoeken we wat de toekomst kan brengen. Deze inzichten kunnen waardevol zijn voor nieuwe en ervaren beleggers.

Ontdek meer in onze Premium omgeving waar je voor een slechts €1 30 dagen toegang krijgt tot onze community en uitgebreide marktanalyses.


📈 Bitcoin verdienen? Eenvoudig vanuit huis, geen technische kennis nodig!

  • Advertentie
  • Rollman Mining

Technische analyse thorchain (RUNE) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe blik geworpen op de RUNE koers. Zij deelden toen de volgende inzichten in de Premium omgeving:

“De grafiek laat zien dat RUNE in een opwaarts 12345 Elliott Wave patroon zit. We kijken nu naar een groene koopzone tussen de $4,50 en $5,00, waar we een flinke stijging van de koers verwachten.

 

Als de koers onder de $3,50 zakt, moeten we ons plan bijstellen, maar als het daarboven blijft, mikken we op een eerste doel in de blauwe zone tussen $7,19 en $7,83. Dat zou een stijging van zo’n 50% zijn. 

 

In deze zone liggen de 127,2% en 161,8% Fibonacci niveaus, wat aangeeft dat dit een belangrijke plek is en we mogelijk veel weerstand kunnen verwachten.

Datum analyse: 22 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/uCGLVtMx/

Volg Nederland’s top crypto handelaren

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

 

Post Views: 29Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment