Twee crypto die binnenkort een sterke stijging kunnen laten zien

Louise de Graaf


Recent hebben we veelbelovende patronen opgemerkt in de grafieken die onze analisten hebben gedeeld in onze Premium omgeving.

In dit artikel richten we ons op twee specifieke cryptocurrencies: litecoin (LTC) en cardano (ADA). Onze analisten verwachten dat beide munten de aankomende periode een opwaartse trend zullen laten zien.

Heb je interesse in meer details of heb je specifieke vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je al je vragen direct aan onze experts kunt stellen.

Litecoin (LTC) stijgt uit de groene koopzone

Litecoin, bekend om zijn betrouwbaarheid en brede acceptatie, trekt momenteel aandacht binnen onze Premium omgeving. Recentelijk hebben onze analisten de onderstaande analyse over LTC gedeeld.

Ze merkten op dat de LTC koers al enige tijd in onze groene koopzone ligt, welke getekend is tussen $60 en $68. Deze zone toont sterke steun, waarbij zelfs de eerste signalen van een opwaarts patroon zichtbaar waren uit deze groene koopzone.

Uit deze bewegingen concluderen onze experts dat LTC waarschijnlijk zal stijgen naar de $88, voordat het een eerste correctie ondergaat. Dit wekt hun vertrouwen in de lange-termijn potentie van LTC, en zij blijven optimistisch over zijn toekomst.

Datum analyse: 14 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/w1avzh41/

Cardano (ADA) eindigt neerwaartse trend

Cardano, opvallend voor zijn wetenschappelijke benadering, heeft onlangs een opmerkelijke marktbeweging doorgemaakt waar de analisten kansen zagen.

Na een indrukwekkende uitbraak, gevolgd door een stevige correctie, constateren onze analisten dat de neerwaartse trend voor ADA is geëindigd. Ze voorzien nu een krachtige opwaartse beweging.

Volgens onze analyse is er een potentieel 3 wave patroon naar boven in zicht. Met een positieve kijk op de overige indicatoren blijven de analisten bullish over ADA en verwachten een sterke rally.

Op het moment van onze analyse bevondt ADA zich nog rond de $0,50. De analisten kozen ervoor om hier posities in te nemen. Zij verwachten namelijk vanuit deze zone een stijging naar $0,76 als eerste prijsdoel.

Sinds de analyse is de koers al iets gestegen, een positief teken dat de trendomkeer volgt.

Datum analyse: 10 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/XzoPioP8/

Hulp nodig met crypto?

LTC en ADA tonen momenteel signalen van een aanstaande koersstijging. Dit kan de deuren openen voor nieuwe kansen, maar onthoud dat dit geen financieel advies is.

Voor uitgebreidere analyses nodigen we je graag uit om een maand lang onze Premium omgeving te proberen voor slechts €1. Daar kun je direct in gesprek gaan met onze experts en andere leden, om samen de crypto markt een streepje voor te zijn.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment