Vechain (VET) koers begint aan stijging van 30%

Louise de Graaf


De koers van vechain (VET) heeft recent een forse stijging doorgemaakt. Dit artikel, afkomstig uit onze Premium omgeving, analyseert deze beweging en onderzoekt wat het betekent voor de toekomst van VET.

Doe mee met onze Premium community voor slechts 1 euro en krijg 30 dagen toegang tot meer analyses en discussies. Hier kan je ook al je vragen stellen aan professionele handelaren. Let wel: wij voorzien enkel inzicht, geen beleggingsadvies.


Goed nieuws! šŸŽ‰ Bitvavo viert kerst en geeft onze lezers gratis BTC, XRP of een andere crypto šŸš€

Technische analyse vechain (VET) koers

Recent hebben de analisten van Crypto Insiders een vernieuwde VET-analyse gedeeld met hun Premium leden. In deze analyse zeiden ze het volgende:

ā€œWe zien een positieve trend vanuit de groene koopzone bij $0,016 voor vechain, wat het startpunt markeert van de eerste twee waves van een 12345 Elliott Wave patroon. Dit is een goed teken voor ons.

Ā 

Kijkend naar de grafiek, hebben we twee blauwe weerstandzones in het vizier: de eerste bij $0,02766 en de tweede bij $0,03075. Deze zones zijn cruciaal; de koers moet hier doorheen breken om de bullish trend voort te zetten. Binnen deze zones zien we ook belangrijke Fibonacci niveaus die ons extra informatie geven over potentiƫle steun- en weerstandspunten.

Ā 

Als we de bewegingen tot nu toe analyseren voor VET, lijkt het eerste deel van onze stijging ons al een mooie winst van ongeveer 30% te kunnen opleveren.ā€

Datum analyse: 3 december. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/rrwMnC6Q

Tip: vergroot je portfolio met 10%+

Het Nederlandse crypto-platform Bitvavo maakt het mogelijk om extra inkomen te verdienen door ā€˜stakingā€™ en ā€˜lendingā€™ van cryptovaluta. ā€˜Stakingā€™ is als het verdienen van beloningen door je crypto te gebruiken ter ondersteuning van een netwerk, vergelijkbaar met rente op een spaarrekening. Bij ā€˜lendingā€™ leen je jouw crypto uit en ontvang je hiervoor rente. Bitvavo zorgt voor veilige opslag en biedt tot 15% aan beloningen. Nieuwe klanten profiteren van exclusieve aanbiedingen.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Ā 


Disclaimer: Beleggen brengt risicoā€™s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiĆ«le beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 99Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment