Vechain (VET) koers op weg naar verrassend hoge doelen

Louise de Graaf


In dit artikel analyseren we vechain (VET), een blockchain-platform dat zich specialiseert in de supply chain management. Deze technische analyse uit onze Premium omgeving biedt inzicht in de recente koersbewegingen van VET en wat deze kunnen betekenen voor de toekomst van de crypto.

Onze analyse biedt waardevolle inzichten, of je VET nu al in bezit hebt of niet. Voor een kleine bijdrage van slechts €1 kun je 30 dagen lang toegang krijgen tot onze Premium omgeving, waar je nog dieper kunt duiken in de wereld van crypto.

Technische analyse vechain (VET) koers

De analisten van Crypto Insiders hebben onlangs weer een nieuwe VET analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin gaven zij het volgende aan:

“VET heeft onlangs onze groene koopzone, die tussen $0,016 en $0,0165 ligt, bereikt en heeft sindsdien een opwaartse trend ingezet, precies zoals we hadden verwacht.

 

Dit prijsverloop past binnen een opwaarts 12345 Elliott Wave patroon, waarbij we ook een innerwave 12345 Elliott Wave patroon zien. Opmerkelijk is dat binnen dit patroon de tweede wave precies het 50% Fibonacci-niveau heeft geraakt, wat een extra bevestiging is dat dit patroon vormt.

 

Gezien deze ontwikkelingen verwachten we dat de opwaartse trend zal aanhouden, met doelen die wellicht de $0,026 ruim zullen overschrijden. Deze verwachte groei is niet alleen gebaseerd op de Elliott Wave analyse, maar ook op de Fibonacci-niveaus die we nauwlettend volgen. We zullen binnen de Premium omgeving de ontwikkelingen strak in de gaten houden en updates delen.”

Datum analyse: 25 november. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/bhlGMN9M/

Ontvang gratis VET of crypto naar keuze

Exclusief voor Crypto Insiders lezers: meld je aan bij Bitvavo, Nederlands populairste crypto-platform, via onze link en ontvang een welkomstbonus plus geen handelskosten op je eerste €10.000 aan transacties. Dubbel voordeel in één aanbod!

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 169Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment