VeChain (VET) koersdaling kan in blauwe zone eindelijk omkeren

Louise de Graaf


VeChain (VET), bekend voor zijn blockchain-oplossingen in supply chain management, staat centraal in onze analyse vandaag. We richten ons op de koersverwachting voor VET voor de komende periode. In dit artikel vind je een technische analyse uit onze Premium omgeving.

Wil je na het lezen meer weten of heb je vragen? Voor slechts 1 euro krijg je 30 dagen toegang tot onze Premium omgeving, waar je direct vragen aan onze analisten kunt stellen. Onthoud dat onze analisten geen financieel adviseurs zijn.


ğŸŽ Begin het nieuwe jaar goed: €10,- gratis crypto naar keuze

Technische analyse VeChain (VET)

De analisten van Crypto Insiders hebben recent een nieuwe VET analyse gedeeld in de Premium omgeving. Hierin belichtten zij de volgende aspecten:

“Na een indrukwekkende 12345 Elliott Wave omhoog, merken we nu dat VET al enige tijd in een dalende trend zit. Deze beweging komt niet onverwacht, aangezien na een impulsieve wave omhoog, een correctie vaak volgt. De huidige correctie lijkt zich te ontwikkelen in de vorm van een WXY Elliott Wave patroon.

 

Door dit patroon te identificeren, kunnen we een schatting maken van hoe diep deze correctie mogelijk uitkomt. Wij verwachten dat VET zal dalen tot het cluster van de 100% tot 123,6% Fibonacci retracement niveaus. Dit komt overeen met een koers tussen $0,0220 en $0,02388.

 

Dit is het punt waarop we op een mogelijke omkering van de trend anticiperen. Voorlopig blijven onze ogen gericht op de neerwaartse beweging, maar tegelijkertijd zijn we alert op de kansen die een omkeer zou kunnen bieden.”

Datum analyse: 20 januari. Tradingview link: https://www.tradingview.com/x/wtOEvaRZ/

Goed nieuws voor Nederlandse crypto-handelaren

Door de nieuwe samenwerking tussen Bybit en SATOS, die over een vergunning van de Nederlandse Bank beschikt, krijgen Nederlandse handelaren toegang tot 400 nieuwe cryptovaluta’s. Bybit biedt hiermee het grootste aanbod van cryptovaluta in Nederland. Heb je nog geen Bybit-account? Registreer je via deze link en ontvang 20 euro aan crypto als welkomstcadeau.

Hulp nodig?

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.

Probeer 30 dagen voor 1 euro

 


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment