Whale verdient $24 miljoen met WBTC-handel; nieuwe AI-crypto

Louise de Graaf


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.


In een verrassende ontwikkeling in cryptocurrency heeft een intelligente handelaar een enorme winst van $24 miljoen gemaakt door strategisch te handelen in Wrapped Bitcoin (WBTC). Door gegevens van Lookonchain te onderzoeken, is het duidelijk dat deze handelaar profiteerde van het kopen van WBTC tegen lagere prijzen en deze vervolgens verkocht toen de waarde van Bitcoin omhoogschoot. Tegelijkertijd bereidt een nieuwe speler in AI crypto op de markt, InQubeta (QUBE), zich voor op een aanzienlijke stijging.

InQubeta treedt naar voren als een gedecentraliseerd platform speciaal voor startups die zich toeleggen op het vormgeven van de toekomst van AI. Het platform stelt cryptoliefhebbers in staat om zich aan te sluiten bij deze AI-beweging en baanbrekende projecten te ondersteunen.

Laten we eens onderzoeken hoe een whale $24 miljoen verdiende met WBTC-handel en het potentieel van InQubeta.


🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis

InQubeta (QUBE): AI-investeringen revolutioneren

InQubeta is een baanbrekend AI-project dat klaar is om te profiteren van de interesse in AI. Het InQubeta ecosysteem koppelt startups aan echte investeerders en zorgt voor eerlijkheid. De primaire valuta hier is de QUBE token, de betaalmethode binnen InQubeta. Investeerders kunnen deze tokens ook vasthouden en staken, genieten van hun waarschijnlijke prijsstijgingen en dividenden verdienen uit een exclusieve beloningspool. De stijgende interesse in QUBE heeft ertoe geleid dat het wordt omschreven als de beste cryptocurrency die momenteel op de markt is.

De QUBE presale heeft meer dan 550 miljoen tokens verkocht en bewijst daarmee dat het de beste cryptocurrency ICO is. De presale bevindt zich in de vijfde fase, waarin investeerders QUBE tokens kunnen kopen voor slechts $0,0161. Deze aanpak biedt een uitzonderlijke kans omdat de presale in totaal tien fasen omvat.

De QUBE token heeft een cruciale rol in de werking van het platform. Het is niet alleen voor transacties, maar ook voor governance en platformpromotie. Er zijn 1,5 miljard QUBE tokens beschikbaar, die gekocht kunnen worden tijdens de presale. Slechts 65% van de tokens zal deel uitmaken van de openbare verkoop. Het resterende geld zal onder andere worden gebruikt om marketingcampagnes te financieren, liquiditeit te behouden, juridische adviseurs te betalen en belanghebbenden te belonen.

InQubeta heeft een populaire NFT marktplaats gelanceerd met als doel AI startups en investeerders meer mogelijkheden te geven, door nieuwe wegen te bieden voor financiering en samenwerking. Dit platform stelt AI-ontwikkelaars in staat om fondsen voor hun startups veilig te stellen door investeringsmogelijkheden te creëren en deze om te zetten in NFT’s. Gevestigde AI-bedrijven zullen deze unieke tokens ondersteunen, die worden gekoppeld aan aandelenbezit of andere beloningen. Investeerders die deze tokens kopen, krijgen een belang in veelbelovende AI-ondernemingen en kunnen aanzienlijke winsten behalen als vroege supporters.

Wrapped Bitcoin (WBTC)

Wrapped Bitcoin stelt Bitcoin-houders in staat om deel te nemen aan gedecentraliseerde financiering (DeFi) op het Ethereum-netwerk. Als ERC-20 token faciliteert WBTC de soepele overdracht van Bitcoin liquiditeit naar het Ethereum ecosysteem. Deze compatibiliteit biedt Bitcoin-gebruikers de mogelijkheid om verschillende DeFi-protocollen te verkennen, waardoor het gebruik van hun bezittingen verder gaat dan conventionele methoden.

Een recent incident op de WBTC markt liet het winstpotentieel voor een handelaar zien. Deze handelaar, bekend als een “smart whale”, gebruikte drie verschillende wallets en stortte 1.957 WBTC tokens, ter waarde van ongeveer $75 miljoen, op de Binance exchange. Volgens de analyse van Lookonchain maakte de handelaar een indrukwekkende winst van $ 24 miljoen. De strategie bestond uit het kopen van Wrapped Bitcoin tegen lagere prijzen en het verkopen tegen een hogere prijs.  Het is het vermelden waard dat één wallet $11,6 miljoen verdiende, terwijl de anderen elk $6,3 miljoen bijdroegen.

Tot slot

Het succes van de smart whale om $24 miljoen te verdienen met de handel in WBTC laat de potentiële winsten in de cryptomarkt zien. De opwinding wordt nog vergroot door de opkomst van het nieuwe AI cryptoplatform InQubeta. InQubeta is naar eigen zeggen klaar om opnieuw te definiëren hoe we naar investeringen in AI-startups kijken, met zijn unieke kenmerken zoals indrukwekkende presale groei, een populaire NFT-marktplaats en wijdverspreide adoptie.

Bezoek InQubeta Presale

Word lid van de InQubeta Communities


Dit artikel is een ingezonden stuk, geen financieel advies en valt buiten de verantwoordelijkheid van Crypto Insiders. Beleggen brengt risico’s met zich mee. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. Om gratis nieuws mogelijk te maken bevatten sommige uitingen affiliate hyperlinks. Dit kost jou als lezer niets.

Post Views: 0Website

Lees ook deze artikelen

Leave a Comment